Tök Diéta

Videó: Tök Diéta

Videó: Tök Diéta
Videó: Проверяю диету из TIK-TOK/Реально ли за 7 дней похудеть на 7кг?! 2024, Március
Tök Diéta
Tök Diéta
Anonim

Tökdiétával két hét alatt nyolc kilogramm fogy, és az eredmény tartósan kitart. A tök diéta olyan emberek számára alkalmas, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének fogyni.

A felesleges kilók fogyása mellett a sütőtök diéta újabb hasznot hoz - a sütőtök jótékony tulajdonságai miatt a szervezet meg lesz terhelve tápanyagokkal, ami nem jellemző a legtöbb diétára.

A sütőtök nagy mennyiségben tartalmaz A provitamint, több mint sárgarépa. A sütőtök E-, C- és PP-vitaminokat, valamint B-vitaminokat tartalmaz. A sütőtök vasat, káliumot, magnéziumot, rézet, kalciumot és cinket, valamint T-vitamint is tartalmaz, amely segíti a zsíros ételek felszívódását.

A nyers tököt nem ajánlják gyomorproblémák esetén, valamint a hasnyálmirigy betegségei esetén. A maximális hatás elérése érdekében a sütőtök étrendjének csökkentenie kell a só és cukor fogyasztását.

Az italok közül csak ásványvíz megengedett, egy vagy két édesítetlen kávé megengedett. A reggeli nyers vagy főtt sütőtökből álló salátát tartalmaz, amelyet választott gyümölcsökkel vagy zöldségekkel kevernek. Vacsora 18 óra után nem megengedett.

A diéta különböző napjaiban különböző ételeket fogyaszthat tök alapon, amelyek azonban nem teszik lehetővé a cukor használatát a főzés során. Ha édesíteni szeretné a tököt, használjon mézet.

Tök diéta
Tök diéta

Az egyik étkezés lehet tök zabkása. Kétszáz gramm párolt tökből készítik fél órán át, amelyhez adunk egy evőkanál zabpelyhet, és további fél órán át kevés vízzel, alacsony hőfokon pároljuk.

Ízesítheti a kását egy kevés zsírszegény tejjel. Ebédre vagy vacsorára sütőtök- és zöldséglevest fogyaszthat. Tökből, sárgarépából, paprikából, cukkini és burgonyából készül. Főzzünk mindent lassú tűzön, majd tálalás előtt adjunk hozzá egy kevés olívaolajat és egy reszelt paradicsomot.

A tök saláta almával alkalmas délutáni reggelire. A tököt és az almát reszeld le egy finom reszelőn, adj hozzá mézet és egyél. Adhat hozzá alacsony zsírtartalmú joghurtot vagy néhány csepp citromlevet.

Vacsorára sült tököt is fogyaszthat némi aszalt szilvával, hogy jobban hasonlítson egy desszertre. A tökhöz adhatunk egy kis túrót.

A főtt sütőtök és a friss ananászkarikák salátája szintén nagyon ízletes és hasznos. Megkenyerezhet egy tököt úgy, hogy öt centiméteres darabokra vágja, és miután néhány csepp citromlével permetezi be, olvasztja meg tojás és liszt keverékében. Forró zsírban közepes lángon sütjük.

Ajánlott: