Diéta Kávéval és Kókuszolajjal

Videó: Diéta Kávéval és Kókuszolajjal

Videó: Diéta Kávéval és Kókuszolajjal
Videó: FOGYÁS KÖNNYEN [ hatékony fogyókúra egy hét alatt] 2024, Március
Diéta Kávéval és Kókuszolajjal
Diéta Kávéval és Kókuszolajjal
Anonim

Ha mindenféle diétát kipróbált, és az eredmények nem kielégítőek, de még soha nem próbálta a diéta kávéval és kókusztejjel - Ez lehet a varázslatos fogyás eszköze. Azok, akik először hallanak a két termék kombinációjáról, meglepődhetnek.

Valójában a kövér kávé nem valami forradalmi - Tibetben ez kötelező összetevő a helyi lakosok étlapján, mivel rengeteg energiát ad és jóllakottság érzetét kelti. De ott nem kókusztejet használnak, hanem vajat, ill kókuszolaj.

És bár ezeket a magas kalóriatartalmú termékeket használják, az emberek nem kövérek, hanem karcsúak, ellenállóak és általában nagyon jó egészségnek örvendenek. Ennek oka az kávé kókuszolajjal segít a zsírégetésben, antioxidánsként működik és optimális állapotban tartja a szív- és érrendszert.

A diéta kávéval és kókuszolajjal az utóbbi években népszerűvé vált. És nagyon jó eredményeket ad. A megvalósítási stratégia egyszerű. A reggeli reggeli kellemes, illatos kávéból áll, hozzávetőlegesen egy evőkanál kókuszolajjal ízesítve. A még nagyobb hatás érdekében egy csipet fahéjjal ízesíthetjük.

Fogyás kávéval
Fogyás kávéval

A fahéj és a kókuszolaj egyaránt felgyorsítja az anyagcserét, növeli a zsírégetést és szabályozza a vércukorszintet, így kezelve az inzulinrezisztencia közelmúltbeli emelkedését.

Azt az asszociációt is létrehozzák, hogy valami ízleteset és édeset eszel - valójában a kókusz és a fahéj étvágygerjesztő édességekre, cukorkákra vagy illatos süteményekre emlékeztet bennünket. Tehát az agy megtévesztette, hogy kielégítettük a lekvár iránti igényünket anélkül, hogy egyetlen szemcse cukrot is bevettünk volna.

A kókuszolaj jóllakottság érzetet kelt. Ez is elegendő energiát ad ahhoz, hogy a nap folyamán dolgozzunk és aktívak legyünk. A kávé és a kókuszolaj kombinációja ez egy igazi energiabomba, és könnyen pótolhatja az egész reggelit. Ennek köszönhetően később éhesek vagyunk, és étvágyunk normalizálódik - ez csökkenti az állandó étkezési vágyunkat, különösen az édes ételek esetében.

Kókuszolaj
Kókuszolaj

A kávé és a kókuszolaj kombinációja - nem utolsó sorban javítja az emésztést és a bél perisztaltikáját. Gyulladáscsökkentő hatása van, és nagyszerű módja a székrekedés kezelésének. Szóval talán ideje kipróbálni. És ha nem iszik kávét, ne aggódjon - a frissítő italt helyettesítheti teával.

Ajánlott: