Hogyan Lehet Javítani A Bőr Rugalmasságát?

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Lehet Javítani A Bőr Rugalmasságát?

Videó: Hogyan Lehet Javítani A Bőr Rugalmasságát?
Videó: Сделал себе тепло и приятно....в мастерской) 2024, Március
Hogyan Lehet Javítani A Bőr Rugalmasságát?
Hogyan Lehet Javítani A Bőr Rugalmasságát?
Anonim

Az örök szépség és fiatalság gondolata évszázadok óta lenyűgözi az emberiséget. Attól az időponttól kezdve, amikor Kleopatra tejben fürdött, hogy mindig puha és friss legyen a bőre, egészen a mai napig, amikor minden nő kész elviselni az elviselhetetlent, de szép lenni.

Az idő múlása önmagáért beszél, és gyakran a bőr az a jel, amellyel tájékozódhat a hölgy korában. A ráncok, a sötét pigmentfoltok, a vitalitás hiánya csak néhány olyan bónusz, amelyet az évek adnak a látásunkhoz.

Van megoldás, és benne rejlik javítja a bőr rugalmasságát. De hogyan történik ez?

Táplálás

A bőr rugalmassága
A bőr rugalmassága

A kiegyensúlyozott étrend és az egészséges étrend befolyásolja az egész szervezet állapotát. Adjon fel cukrot, zsíros ételeket, és észreveszi javítja a bőr rugalmasságát.

Kollagén

A kollagén az állatok kötőszövetének fő fehérje. Erősíti az ereket és vezető szerepet játszik a szövetek fejlődésében. 25 éves kor után a szervezetben a kollagén termelése évente 1,5% -kal csökken, 60 éves korára pedig felében kimerül a testünkben. Ezt az elemet kompenzálni kell, amelyet általában speciális készítmények segítségével végeznek.

Hidratáció

Számtalan előnye van a víznek. A víz nemcsak az alapvető életfolyamatok megfelelő működéséhez, hanem a jóhoz is létfontosságú a bőr rugalmassága. Legalább 8 pohár számít napi normának az elegendő vízfogyasztáshoz, de ez csak hozzávetőleges mennyiség. A fokozott fizikai aktivitás mellett, valamint a meleg napokon is megnő a vízigény. Elég, ha az asztalon van egy üveg friss víz, és rendszeresen iszik belőle.

Hormonok

A bőr rugalmassága
A bőr rugalmassága

A hormonszint rendszeres ellenőrzése - évente legalább kétszer - elegendő ahhoz, hogy megbizonyosodjon a hiányáról a bőr rugalmassága Ön nem hormonális egyensúlyhiány eredménye. Különösen a nők menopauza idején drasztikusan csökken az ösztrogéntermelés. Az ösztrogén közvetlenül kapcsolódik a kollagén termeléséhez, amiről fentebb már beszéltünk. A hormonális problémák diagnózisát szakember - nőgyógyász vagy endokrinológus állapítja meg, és az öngyógyítás nem befolyásolja.

Ajánlott: