Légzőgyakorlatok A Nyugalom érdekében

Tartalomjegyzék:

Videó: Légzőgyakorlatok A Nyugalom érdekében

Videó: Légzőgyakorlatok A Nyugalom érdekében
Videó: Légzőizomtorna a tüdőgyulladás legyőzéséért (COVID-19 prevenció) 2024, Március
Légzőgyakorlatok A Nyugalom érdekében
Légzőgyakorlatok A Nyugalom érdekében
Anonim

Annak érdekében, hogy egészséges legyünk és jól érezzük magunkat, a legfontosabb az, hogy ne engedjük, hogy a napi stressz elérjen minket. Meg kell tanulnunk hagyni, hogy a rossz hangulat és az idegesség csak megtörténjen, és gyorsan meg kell szabadulnunk tőlük anélkül, hogy nagy jelentőséget tulajdonítanánk nekik.

És bár lehetetlennek tűnik, valójában nem olyan nehéz kezelni. A feltétel csak néhány légzési technika megtanulása. Egyáltalán nem bonyolultak, de valóban hatékonyak.

Természetesen körülöttünk minden hatással van ránk, és mozgalmas mindennapjainkban szinte lehetetlen, hogy egyszer sem haragudjunk, vagy minden negatív csak elmúlik a fülünk mellett.

Elmélkedés
Elmélkedés

De abban nincs semmi bonyolult, hogy néhányat megtanulunk légzési gyakorlatok, amely helyreállítja a békét a testünkben, és megszabadít az idegi feszültségtől és a negatív gondolatoktól.

A megfelelő légzési gyakorlatnak köszönhetően megfeledkezhetünk a stresszről és a szorongásról.

A nyugalom a megfelelő társ a mindennapi életben való sikerhez. Néhány nagyon feszült helyzetben sikerül a mérleget a megfelelő irányba billenteni.

Megfelelő légzés
Megfelelő légzés

Íme néhány gyakorlat a légzőgyakorlatokból:

1. A nyugalom visszaszerzésének legegyszerűbb módja a testedben és az elmédben az, ha a légzésedre koncentrálsz. Szánjon 5 percet erre a nagyon alapvető gyakorlatra, és a dolgok a helyükre kerülnek. Próbáljon elszakadni a rossz gondolatoktól, ne gondoljon arra, ami idegesít vagy aggaszt.

2. Lélegezzen be a szájon keresztül úgy, hogy a nyelv hegye érintse a szájpad tetejét. Ettől zajos lesz a légbeszívás. Vegyen lassan levegőt, majd lélegezzen ki. Ismételje meg a gyakorlatot többször.

3. Lélegezzen be, és egyidejűleg számoljon 4-ig. Ezután tartsa a levegőt a 2. szintig tartó harccal. Kilégezzen, ahogyan a 7. értékig kell számítania. rendszer. Végezze el a gyakorlatot többször.

Ajánlott: