Segítsünk A Szofrológiában

Videó: Segítsünk A Szofrológiában

Videó: Segítsünk A Szofrológiában
Videó: Segítsünk közösen egy mosolyért 2024, Március
Segítsünk A Szofrológiában
Segítsünk A Szofrológiában
Anonim

A szofológia különféle relaxációs technikák gyűjteménye (fizikai és pszichológiai), amelyek segítenek ellazulni. A szofrológia fő célja az elme és a test harmóniájának elérése. Különféle relaxációs technikákat tartalmaz a stressz lehető legnagyobb mértékű csökkentése, a felhalmozott ingerlékenység, a félelmeink enyhítése érdekében.

A szofrológia megpróbálja egyensúlyba hozni gondolatainkat, érzelmeinket, viselkedésünket, hogy nyugodtabbnak és boldogabbnak érezzük magunkat. Az érzelmi, mentális és viselkedési szinten történő egyensúlyt speciális technikákkal és gyakorlatokkal lehet elérni - ide tartoznak a légzés, a fizikai és a mentális gyakorlatok is.

A szofrológia egy olyan tudomány, amely személyes fejlődésünkön dolgozik, és segít abban, hogy könnyebben éljünk kevesebb stressz és probléma nélkül, megtanuljuk kitisztítani az elménket, egészségesen, erősebben és magabiztosabban éljünk.

A gyakorlatokat jól megvilágított, kellemes légkörű helyiségben kell gyakorolni. El kell távolítania az összes irritáló anyagot. Vegye ki a telefont, és csukja be az ablakot, hogy a külső zaj ne zavarja el.

Jóga
Jóga

Mindenesetre fordulhat a szofrológiához - személyes problémák, könnyű ingerlékenység, erős szorongás valamivel vagy valakivel szemben, depressziós állapot, alvási rendellenességek, a koncentráció hiánya és a figyelem megtartásának nehézségei, a memória romlása. A szofrológiának köze van a jógához - hasonló helyzetben vannak, de a kirakodás és a pihenés módszerei eltérőek.

A szofrológiának köszönhetően az emberek sok pszichológiai problémájuktól megszabadulhatnak, és eltávolíthatják azokat az akadályokat, amelyek akadályozzák és kényelmetlenséget és problémákat okoznak az életben.

Az ebben a módszerben végzett gyakorlatok összetettek - a fizikai és a mentális állapot egyesítése, megnyugtatása és ellazulása, amely egy későbbi szakaszban és egy idő után szükségszerűen megváltoztatja az emberi viselkedést - teljes egészében pozitív irányba.

Ajánlott: