Segítsünk Mishónak Továbbjutni

Videó: Segítsünk Mishónak Továbbjutni

Videó: Segítsünk Mishónak Továbbjutni
Videó: #ForTheGameGeek | Segítsünk 2024, Március
Segítsünk Mishónak Továbbjutni
Segítsünk Mishónak Továbbjutni
Anonim

A gyermekek minden szülő számára a legnagyobb boldogságot jelentik, ezért egy anya számára nincs nagyobb jutalom, mint a kislány mosolyának meglátása. Nincs azonban annál nagyobb fájdalom, mint állandóan szenvedést látni gyermeke szemében, mert megfosztják attól, hogy élvezhesse saját gyermekkorát. Sajnos éppen ezt a sorspróbát kell leküzdenie Svetla és Ivan Kashidovi, a kis Misho szüleinek, aki agyi bénulásban és epilepsziában szenved.

Mihail Kasidov 2006. augusztus 15-én született. Amikor megszületik, nem különbözik más egészséges babáktól, vagy legalábbis a szülei gondolják. Miután elbocsátották a kórházból, családja hazavitte és nagy szeretettel és odafigyeléssel kezdte gondozni.

Misho rendszeresen jár a gyermekklinikákra, megkapja az első kötelező oltásokat, szülei pedig borzongva figyelik, ahogy fiatal örököseik napról napra nőnek. Az ötödik hónap elején azonban Svetla édesanyja szorongani kezdett. Férjének és férjének már van egy idősebb gyermeke, ezért azonnal észreveszik, hogy Misho nehezen tud normális baba tevékenységeket végezni, például megfordítani és megfogni a tárgyakat.

A szülők megosztják aggodalmaikat a gyermek gyermekorvosával, de ő megnyugtatja őket, hogy a baba csak lustább. Csak akkor, amikor Misho 6 hónapos, a szakember észreveszi, hogy probléma van a gyermek fejlődésében. Ettől a pillanattól kezdődött a Kasidov család pokla.

Segítsünk Mishónak továbbjutni
Segítsünk Mishónak továbbjutni

Bár a közelmúltig az orvosok megnyugtatták a fiú szüleit, hogy nincs semmi szokatlan az állapotában, 7 hónapos korában súlyos agyi bénulást diagnosztizáltak nála. Valamivel később, amikor Misho 3 éves, jön a sors következő csapása - epilepsziát diagnosztizáltak nála.

A fiú családja évek óta meredek úton halad - a legértékesebb dolog - kis Mishójuk - üdvösségéért folytatott küzdelem útján. Bár a fiú állapota nagyon nehéz, szülei nem veszítik el a reményt, és már meglátogatták az ország összes lehetséges rehabilitációs központját.

Kezelést végeztek Izraelben, kettőt Lengyelországban és egyet Ukrajnában. Utánuk a gyermek állapota jelentősen javult, de még mindig logopédus és pszichológus terápiára, rehabilitációra, úszásra és egyéb fontos eljárásokra van szüksége.

A fiú szülei úgy döntöttek, hogy Kínában próbálják ki a kezelést, ahol a hagyományos kínai orvoslás, az akupunktúra, a gyógynövények, a fürdők, a masszázsok, a különböző elektromos stimulációk, a mágneses terápia, az akupresszúra, az akupunktúra, a logopédiai masszázsok és sok más különböző terápia segítségével bátorító eredményeket értek el.

Ez reményt ébreszt Svetlában és Ivánban, de még mindig nagyon aggódnak, mert nem tudják, hogy pénzhiány miatt folytatni tudják-e az általuk naponta vezetett küzdelmet.

Segítsünk Mishónak továbbjutni
Segítsünk Mishónak továbbjutni

Két hét elteltével Misho másfél hónapos szünetre tér vissza Bulgáriába a tanfolyamok között. Ezután öt hónapos kúrán esik át. Az öt hónapra szükséges összeg körülbelül 60 000 BGN, amelyből 30 000 BGN a mindennap elvégzett, Kínában tartózkodó, oda utazó és vissza Bulgáriába irányuló eljárásokra vonatkozik. További 3000 őssejt-infúzió, amelyeket augusztusban, októberben és decemberben neveznek ki, majdnem 30 000 BGN-be kerül. Aztán ismét lesz egy szünet és a következő tanfolyam.

Az állam nem viseli ezeknek a drága eljárásoknak a költségeit, és a szülők az összes együttérző emberre támaszkodnak, akiknek kezében most ennek a csodálatos gyermeknek az egészségi állapota és sorsa.

Minden nehézség ellenére, amin átesik, Misho sugárzó és vidám gyermek. Nem álmodozik drága játékokról, táblagépekről és telefonokról. Misho csak egy napra vágyik, hogy szabadon futhasson és labdázhasson, mint minden gyerek körülötte. Mi, jó emberek, megvalósíthatjuk ezt a tiszta gyermekkori álmot, ha akár jelképes összeget is felajánlunk kezelésére.

Segítsünk Mishónak abban, hogy gyermekkorát megélje, 1 leva adományozásával szöveges sms-mel DMS MISHO a számhoz 17 777.

Adományszámla a ProCredit Bankban

IBAN: BG40 PRCB 9230 1032 0907 32 / BGN /

IBAN: BG66 PRCB 9230 1432 0907 16 / euróban /

BIC: PRCBBGSF

További információ a kampányról Segítsünk Mishónak a www.helpmisho.com címen is megtalálhatja

Az Ezine.bg és a Gotvach.bg már adományozott, tedd magad!

Ajánlott: