Hogyan Kell Enni A Visszér Ellen

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Kell Enni A Visszér Ellen

Videó: Hogyan Kell Enni A Visszér Ellen
Videó: A Legerősebb Gyerekek a Világon! Akik Hatalmas Izmokat Növesztettek! 2024, Március
Hogyan Kell Enni A Visszér Ellen
Hogyan Kell Enni A Visszér Ellen
Anonim

A visszér megjelenése különböző okokból származhat. Ilyenek az öröklődés, a veleszületett hajlam, egyes szakmák, amelyekben az embernek gyakran hosszabb ideig egyenesen kell állnia.

A kötőszövet gyengeségéhez vezető tényezők a túlsúly, az ülő életmód és a hormonális változások azoknál a nőknél, akiknél visszér gyakoribbak.

Az emberek körében elterjedt probléma miatt fontos időben meghozni az intézkedéseket. A legegyszerűbb módja bizonyos ételek fogyasztása a visszér elleni küzdelemben.

Áfonya

Például az áfonya a visszerek ellen küzdő ételek listáján szerepel. Flavonoid pigmentjeinek gazdagsága miatt erősítik a kollagént a testben, korrigálják az erek falában a sérült fehérjéket, és így elősegítik az érrendszer általános egészségét. Jó rostforrás, valamint E-vitamin is.

Áfonya
Áfonya

Avokádó

Az avokádó viszont nagyon gazdag C- és E-vitaminban, ami rendkívül fontos az erek számára. Magas a glutation koncentrációja, védi a szívet, az artériákat és a vénákat a károsodástól.

Gyömbér

A visszér elleni küzdelemben a gyömbérben is megbízhatunk. Ez egy másik könnyen kezelhető és biológiailag tiszta termék a probléma kezelésére. Javítja a vérkeringést. Egész évben elérhető a piacon.

Cresson

A vízitorma az ókortól ismert az egészségre gyakorolt előnyeiről. A növény évek óta segíti az embereket a visszér elleni küzdelemben, és nagyon alkalmas saláták, szendvicsek, sőt burgonya kiegészítéseként.

Cresson
Cresson

Rozmaring

Egy másik fűszer, amely ízesíti az ételt és segít a visszérben, a rozmaring. Serkenti a vérkeringést és védi a sejteket a káros szabad gyököktől. Ursolsavat is tartalmaz, amely antioxidáns, antimikrobiális, gyulladáscsökkentő és rákellenes tulajdonságairól ismert. Serkenti a kapillárisok erejét és erősíti a falakat is.

Cékla, spárga, hajdina

A répa, a spárga és a hajdina szintén értékes étel a visszeres emberek számára.

A cékla a betacianint tartalmazó fitokémiai vegyületet tartalmazza, amely természetes érvédő. A spárga viszont remek zöldség, amely erősíti az érfalat. A hajdina fehérjében, valamint létfontosságú aminosavakban gazdag, és véd az érrendszeri betegségek ellen.

Ajánlott: