Fedezze Fel Egy Gyönyörű Test Titkát

Tartalomjegyzék:

Videó: Fedezze Fel Egy Gyönyörű Test Titkát

Videó: Fedezze Fel Egy Gyönyörű Test Titkát
Videó: Mi tetszik a férfiaknak a Női testen? 2024, Március
Fedezze Fel Egy Gyönyörű Test Titkát
Fedezze Fel Egy Gyönyörű Test Titkát
Anonim

Hogyan működik az EMS módszer?

Az EMS-képzés bemutatóját élőben megtekintheti a műsorban! https://play.novatv.bg/programi/na-kafe/585245 (09:38 és 10:06 között)

A technológia évtizedes kutatásra és fejlesztésre épül. Az elektromuszkuláris stimuláció (EMS) 1791-ben lépett életbe Luigi Galvani tapasztalataival. Fejlesztései alapján megkezdődtek a kutatások. Oroszországban az asztronautikában elektromos stimulációt alkalmaznak az űrhajósok kiképzésére. A térbeli gravitáció hiánya miatt dystrophiás rendellenességeket kapnak. De az edzésprogramoknak köszönhetően elkerülhetik a súlytalanság mellékhatásait. A sportolók az EMS-t is használják az edzéseken.

A módszert hosszú tudományos kísérletek során fejlesztették ki és tesztelték. Az E-fit eszköz az ötödik generáció, amely az EMS technológiát használja, és kifejezetten a test stimulálására készült. Ami korábban évekig tartó edzéssel lehetséges volt, ma már rövid idő alatt elérhető az elektromuszkuláris stimulációval. Az E-fit használatakor az összes nagy izomcsoport egyszerre aktiválódik, még a nehezen hozzáférhető comb- és derékizmok is. És az eredmények gyorsan láthatók. A zsírpárnák mérete és a testtömeg csökken, ugyanakkor az izmok kialakulnak, az állóképesség javul, a problémás területek és az egész test megfeszül.

Az E-fit előnye

EMS
EMS

Az E-fit egy stúdió egyéni edzéshez és eljárásokhoz, EMC-vel (elektromuszkuláris stimuláció), személyes oktatóval. Egy 20 perces edzésen belül az izmok 90% -a egyszerre stimulálódik az egész testben. Ez 36 000 izom-összehúzódás tapasztalható az EMS E-fit innovatív eszközének használatakor. Ez az újítás 20 vagy 25 perces edzéseket és eljárásokat kínál EMC eszköz használatával - zsírégetésre; kardió, fitnesz; az alak formálása, meghúzása; céltudatos izomformálás; gyógyulás a terhesség és a szülés után; anti-cellulit program, testépítés; a hátfájás enyhítése; rehabilitáció; izomlazítás (masszázs). Az egyes izomcsoportok impulzusainak intenzitása külön-külön az izmok állapotától függ (borjú, hátsó comb, adduktori izmok, gluteus maximus, hátsó izom, felső hátsó izom, hasi izom, mellizom, bicepsz, tricepsz). Kevéssé ismert, hogy Európában az E-fit eszköz az egyetlen, amellyel a borjút kiképezhetik.

Kinek alkalmas ez az eszköz?

Az E-fit innováció ideális megoldás mindenki számára, akinek nincs elég szabad ideje a testmozgásra, de formálni és feszesíteni akarja testét. És még: túlsúlyos; azoknak az anyáknak, akik szülés után sietnek alakjuk helyreállítására; cellulit; nem megfelelő testtartás miatti hátfájás; ízületi problémák. A készülék alkalmas olyan sérülésekre is, amelyek zavarják a mozgást igénylő mozgásokat, és olyan sportolók számára, akik javítani akarnak eredményeiken.

Az Év fitneszközpontja verseny első kiadásában az E-fit Studio megérdemelten megkapta az Év fitnesze 2014 címet az Innováció a fitnesz kategóriában.

További információt weboldalunkon vagy Facebook-oldalunkon olvashat: www.efit.bg; Facebook: E-fit Bulgária

Ajánlott: