Gyakorlatok és Diéták Striák Ellen

Videó: Gyakorlatok és Diéták Striák Ellen

Videó: Gyakorlatok és Diéták Striák Ellen
Videó: Viszlát, hasháj! – Ezekkel a gyakorlatokkal könnyen búcsút inthetsz az úszóguminak - tv2.hu/fem3cafe 2024, Március
Gyakorlatok és Diéták Striák Ellen
Gyakorlatok és Diéták Striák Ellen
Anonim

A striák azok a látható hegek, amelyek a hirtelen súlygyarapodás miatt a bőr megnagyobbodása után maradtak. Általában a combon, a hason, a mellkason, a felkaron jelennek meg.

Megszabadulni tőlük nem könnyű, de csökkentheti láthatóságukat azáltal, hogy változtat a menüjén, és néhány gyakorlattal kezdheti. Kövesse ezt a rövid tervet:

Gyakorlatok striákra
Gyakorlatok striákra

1. Tartalmazza a cinket az étrendjében

Ez az ásványi anyag elengedhetetlen a kollagén termeléséhez. Halban és sonkában.

Táplálkozás striák esetén
Táplálkozás striák esetén

2. Vitaminokban gazdag ételek

Szerezzen be jó mennyiségű A-, C- és E-vitamint. Sárgarépában, burgonyában, áfonyában, avokádóban, tejtermékekben és napraforgómagokban találhatók.

Striák
Striák

3. Fehérjében gazdag ételek

Javítják a bőr megjelenését és megakadályozzák a striák kialakulását. Fehérjét tojásból, húsból, halból és tejtermékekből nyerhet.

4. Víz

A víz egészséges és hidratált állapotban tartja a bőrt, ami csökkenti a striák valószínűségét.

Ha egészségesebb izomtömeget hoz létre a bőr alatt, a testmozgás révén csökkentheti a striákat. Próbálja ki ezt a hármat:

1. Tricepsz gyakorlat - Tartsa mindkét kezében a súlyzókat és üljön le egy szék végére. Emelje fel a súlyzókat úgy, hogy elhaladjanak a feje mögött, és a könyöke 90 fokos legyen. Kezdetnek tegye ezt a gyakorlatot 10-szer.

2. Álljon a lábával vállszélességre, vegyen egy súlyzót mindkét karjához, és keresztezze karjait a mellkasa előtt, ellazítva a súlyzókat a vállán. Tartsa egyenesen a hátát, és guggoljon a földre, mintha egy székre ülne.

Tartsa térdeit a lábujjai mögött, és álljon meg, amikor 90 fokos szöget zár be a térdeivel. Tolja a kiindulási helyzetbe, és végezzen 2 sorozat 10 ismétlést. Ez a gyakorlat segít csökkenteni a combokon és a fenéken lévő striákat.

3. Feküdj az egyik oldalon, kezeddel tartsd a fejed, a másik kezét pedig hagyd magad előtt támogatásért. Enyhén hajlítsa meg a felső térdet és emelje meg. Tartsa 2 másodpercig és engedje le. Csináld meg 25-ször, fordulj meg és csináld a másik lábaddal.

Ajánlott: