Tisztítsuk Meg A Tüdőt

Videó: Tisztítsuk Meg A Tüdőt

Videó: Tisztítsuk Meg A Tüdőt
Videó: Tisztítsa Meg A Tüdőt Három Napon Belül - Tüdő Detox 2024, Március
Tisztítsuk Meg A Tüdőt
Tisztítsuk Meg A Tüdőt
Anonim

A tüdőtisztítás köptető és gyulladáscsökkentő hatású. Ezeket az eredményeket a legmegfelelőbb módon a megfelelő recept alkalmazásával a gyógynövényes rózsa, lepkefű, csikós láb, a nyír- és fenyőrügyek és még sok más alkalmazásával érhetjük el.

Ha meg akar szabadulni a tüdőt eltömő nikotintól és kátránytól, akkor alkalmazza az alábbi receptek egyikét:

Egy evőkanál fenyőrügyet forró, forralt vízzel öntünk. Hagyja áztatni egy termoszban körülbelül egy órán át. Az italt szűrjük és naponta háromszor egy vagy két kortyban vagy minden egyes köhögési késztetésre megitta.

Fehér Omán
Fehér Omán

Őrölje le a fehér oman gyökereit. Tegyük 20 g vízbe és forraljuk 10 percig, majd az elegyet 4 órán át egy termoszban állni hagyjuk, majd leszűrjük. Vegyünk egy evőkanál naponta 3-4 alkalommal étkezés előtt.

1 evőkanál útifű levelét egy pohár forró forralt vízzel öntjük. Helyezze egy termoszba, és hagyja 2 órán át. Szűrjük le, és vegyen be egy evőkanál naponta négyszer étkezés előtt.

Az ánizs rendkívül erős a tüdőben megvastagodott nyálka lebontásához és köptetéséhez. A következő receptben alkalmazzák: egyenlő részekben keverje össze az ánizsszemek kocsánylevelét, a gyógynövényfélék egy részét, a gyógynövény mályva 2 részét, a kakukkfű 2 részét, a rózsa és az édesgyökér 5 részét.

Pihenés
Pihenés

A keverék egy evőkanálját egy pohár hideg mágneses vízbe öntjük. Hagyja állni 2 órán át. Ezután forraljuk fel és öntsük egy termoszba. Igyon 50 g-ot, naponta 3-4 alkalommal, minden alkalommal melegítve.

A tüdő megtisztításának másik megfelelő módszere az aromaterápia.

Az aromás gyógynövények, például az eukaliptusz, a gyógyító izon és a kakukkfű belélegzése segít megtisztítani a tüdőt a nyálkahártyától. A levendula, a búzafű, az eperfa, a méhészet, a citromfű keverékei ugyanúgy működnek.

Kimutatták, hogy a légzési válságok súlyosbodnak stressz jelenlétében. Ezért kerülni kell. A mély jógikus légzés megfelelő módszer.

Azonnal helyettesítheti a mellkasi szorítást egy laza érzéssel. A relaxáció biológiai visszacsatolás, meditáció és önhipnózis révén is gyakorolható.

Ajánlott: