Aktuális Nyári Pólók

Videó: Aktuális Nyári Pólók

Videó: Aktuális Nyári Pólók
Videó: Megnyitjuk a Prónay Pál Tudásközpontot! 2024, Március
Aktuális Nyári Pólók
Aktuális Nyári Pólók
Anonim

Mind a klasszikus, mind az aszimmetrikus pólók, csupasz vállakkal, különböző hosszúságúak balra és jobbra, divatosak ezen a nyáron.

A pólók szerelmeseinek tudniuk kell, hogy ezen a nyáron divatosak olyan klasszikus filmek rajzfilmfigurái, mint Mickey Mouse, Popeye the Sailor, Panther Pinko és Betty Boop varázsló.

Pólók
Pólók

Stílusos fekete pólók híres színészek és színésznők fekete-fehér portréival szintén nagy siker a nyáron.

Nyári pólók
Nyári pólók

Pólókat, amelyeken híres hollywoodi sztárok, mint fiatalok, valamint híres énekesek képei tekintik relevánsnak.

pólók kombinációja
pólók kombinációja

Marilyn Monroe továbbra is örök klasszikus, de az utóbbi időben Al Pacino, Alain Delon, Marlon Brando, Elizabeth Taylor fiatal verziói relevánsabbak. A tiszta fehér pólók színes fényképekkel és a hírességek szintén relevánsak.

A comb közepén lévő pólók divatosak ezen a nyáron. Ez lehetővé teszi, hogy a teltebb hölgyek stílusosnak és modernnek tűnjenek, és jól érezzék magukat.

Bátran ötvözze a sportpólókat a klasszikus szekrényes tárgyakkal, mivel egy gyönyörű, eredeti nyomtatású póló nemcsak a farmer, de a klasszikus szoknya és a magas sarkú cipő mellett is jól mutat.

A világhírű tervezőket ezen a nyáron a pólók inspirálták, és olyan estélyi ruhákat készítettek, amelyek gyönyörű pólókhoz hasonlítanak, és valamivel hosszabbak a comb közepénél.

Az egy mérettel nagyobb pólók divatosak ebben az évben - ez a divatszakértők szerint törékenyebbé és védtelenebbé teszi a hölgyet, és olyan férfiakat, mint ő.

A klasszikus kerek nyakkivágású pólók szintén relevánsak ezen a nyáron, de a különböző méretű V-nyakúak is.

A nyáron divatosak a pólóval megegyező színű, vagy a főnél sötétebb vagy világosabb árnyalatú csipke alkalmazású pólók is.

Ugyancsak divatosak az ujjatlan vagy leesett ujjú pólók, amelyek miatt a póló köpenyszerűnek tűnik. A nyáron elért találati geometriai vonalak között vannak azok a körök és téglalapok, amelyekkel a pólókat díszítik.

Ajánlott: