Hogyan Készítsük El A Mellét A Szoptatáshoz

Videó: Hogyan Készítsük El A Mellét A Szoptatáshoz

Videó: Hogyan Készítsük El A Mellét A Szoptatáshoz
Videó: Mtz 52 első gumi csere flexel! 🤦 ( Eredeti Szovjet gumit rá!, Ami jobb mint egy 10 èves ) 2024, Március
Hogyan Készítsük El A Mellét A Szoptatáshoz
Hogyan Készítsük El A Mellét A Szoptatáshoz
Anonim

Ha még soha nem szoptatott, akkor furcsának és őrültnek tűnik az az ötlet, hogy miként készítse elő a mellét a szoptatáshoz.

A szoptatás gyakran kihívásnak bizonyul az új anyák számára. Minden fájdalom és kényelmetlenség ellenére, amelyet akkor érez, ha most kezdte el szoptatni a babáját, ez mindenekelőtt nagyszerű élmény az anya és a gyermek számára.

Ha egy anya még a terhesség befejezése előtt felkészül erre a pillanatra, akkor ez nem biztos, hogy így van. A mellbimbó fájdalmának csökkentése a szoptatás során a kismamák tehetnek néhány dolgot, hogy felkészüljenek.

Tudjon meg mindent a szoptatásról, ha szükséges, keresse fel a kismamák számára elérhető tanfolyamokat. Ez megkönnyíti a pszichológiai akadály kezelését, és legalább tudni fogja, hogyan kell megfelelően szoptatni. Ennek az új törekvésnek a stressze kétségbeesést okozhat és megnehezítheti a szoptatást.

Mondja el kezelőorvosának, hogy hajlandó szoptatni, hogy megvizsgálhassa Önt, és hogy a mellbimbói laposak vagy fordítottak-e, és tanácsot adnak a tennivalókról. Ahhoz, hogy a csecsemő hatékonyan szopjon, megfelelően kell használnia a mellbimbóit.

A lapos vagy fordított mellbimbók megakadályozhatják a csecsemő szopását, vagy megnehezíthetik a szopást. Ha ez az Ön anatómiája, akkor szerezzen műanyag poharakat, amelyeket csak erre a célra készítettek.

A csecsemő szoptatása
A csecsemő szoptatása

Megemelik és kiegyenesítik a mellbimbóikat, nyomást gyakorolva az areolákra, aminek következtében a mellbimbók szoptatásra alkalmas formát öltenek.

Tegye ki a melleit a levegőbe, és hidratálja a mellbimbóit. Naponta legalább néhány órára vegye le a melltartót, így a mellbimbók közvetlenül érintkeznek a viselt ruhával, és szabadon dörzsölődnek benne, ez nagyon jó stimulus számukra.

Vásároljon a gyógyszertárból egy hidratáló mellbimbó gélt, amelyet kifejezetten erre a célra készítettek, és a jövőben sok fejfájást takaríthat meg Önnek.

Naponta masszírozza a melleit, ez egy nagyszerű módja a szoptatásra való felkészülésnek. Óvatosan és finoman nyomja meg a mellbimbókat az ujjai között. Így megszokják a közelgő kihívást.

Ajánlott: