Nagy Borjúim és Bokáim Vannak, Mit Tegyek?

Videó: Nagy Borjúim és Bokáim Vannak, Mit Tegyek?

Videó: Nagy Borjúim és Bokáim Vannak, Mit Tegyek?
Videó: Mi a teremtés nagy trükkje? - Dr. Egely György, Jakab István 2024, Március
Nagy Borjúim és Bokáim Vannak, Mit Tegyek?
Nagy Borjúim és Bokáim Vannak, Mit Tegyek?
Anonim

Ha nagy borja és bokája van, akkor nem lehet megváltoztatni a genetikailag meghatározottakat. Ha a vádlija és a bokája eleinte nem volt olyan nagy, forduljon orvoshoz, mivel duzzanat és folyadékgyülem lehet.

De ha egész életében nagy bokája és borja volt, nincs semmi olyan félelmetes, mert a világon minden nőnek nem lehet és nem is kell manöken aránya.

A nagy borjak és a bokák általában garanciát jelentenek a nagy csontokra, ami automatikusan eltávolítja Önt az olyan emberek listájáról, akiket veszélyeztethet az osteoporosis. Tehát néha valami rosszat rejt magában.

Amit nem szabad tennie, ha a bokája és a borja nagy, az az, hogy hangsúlyozza őket, hogy a tekintet rájuk irányuljon, és fordítva.

A nagy bokák esetében a cipő, amely teljesen felfedi a bokát, teljesen alkalmatlan. Nyáron az elmúlt évek modern római szandáljaival kijuthat a helyzetből. Szíjakkal keretezik az egész borjút, amelyek összefonódva finomabb borjú és boka érzetét keltik. Egy másik lehetőség a jelenlegi nyári csizma megvétele nyitott sarokkal és lábujjakkal.

Szandál
Szandál

A vastag borjak még nagyobbnak tűnnek, ha szorosan boka köré tekert cipőt, rövid csizmát vagy csizmát viselsz. Feleslegesen hangsúlyozzák a borjút, és még nagyobbá teszik a szem számára.

Hosszú, egyenes szoknya, térdhossz alatt, sarokcipővel kombinálva ideális a nagy bokához és a borjakhoz. A hosszú klasszikus nadrág szintén nagyon jó megoldás, mivel elrejtőzik a szem, valamint a borjú és a boka elől.

Elfogadhatatlan rövid szoknya és alacsony cipő viselése, ha nagy vádlija vagy bokája van, mivel a hatás messze lesz attól, amit megpróbált elérni.

Nagy borjakhoz és bokákhoz alkalmasak a hosszú szabású szoknyák, valamint a közepes hosszúságú szoknyák. A magas csizma tökéletes télire, mivel elrejti a bokáját és a borjait, és vizuálisan meghosszabbítja a lábát.

Ajánlott: