Manikűrötletek A Szőke Hajhoz

Tartalomjegyzék:

Videó: Manikűrötletek A Szőke Hajhoz

Videó: Manikűrötletek A Szőke Hajhoz
Videó: Színkorrekció 2024, Március
Manikűrötletek A Szőke Hajhoz
Manikűrötletek A Szőke Hajhoz
Anonim

A szőkéknek egyetlen előnyük van, a nap színét viselik hajukban, és felhasználhatják azt a tényt, hogy a hajuk megfogja a fényt, a külsejük, ezen belül a manikűr formálásában. Látásuk lehetővé teszi, hogy a manikűrrel kísérletezzenek a legnagyobb mértékben, mert az éteri megjelenés nagyobb szabadságot ad ebben az irányban.

Milyen manikűr választani szőkékethogy kihangsúlyozzák előnyeiket?

Piros manikűr szőke hajhoz

Mint ismeretes, a szőke haj azonnal társul a vörös színnel - a ruhákon és a köröm színes bevonatán. A vörös különböző árnyalatai megfelelnek a különböző bőrtípusoknak, a szem színének és magának a szőke hajnak.

A világos, szőke, szürke, kék és zöld szemű hölgyeknek ragaszkodniuk kell a vörös manikűr halványabb tónusaihoz, kékes árnyalatú körmökkel.

A sötét szőke haj lenyűgözően fog kinézni, ha lágy és tompított vörös tónusú manikűrrel emelik ki.

Manikűr szőkék számára
Manikűr szőkék számára

Játékos manikűr

A játékosabb díszítésű manikűr a szőke hajon is jól fog kinézni. Például ananász manikűr vagy más nyári és tengeri motívumok.

Manikűr a szem színével

A szőkék leggyakrabban kék szeműek vagy zöld szeműek. Jó ötlet választani manikűr szín a szőke hajhoz a szem színétől függően.

A kék szemű szőkék kobaltkéket választhatnak manikűrjükhöz. Világos hajjal és szemekkel ez manikűr szín a legtermészetesebbnek tűnik. A vele lévő haj kiemelkedik, és hangsúlyozza a szem színét. Ez a klasszikus soha nem fogja félrevezetni egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező hölgyet, ha manikűrjéhez kéket választ.

Manikűrötletek
Manikűrötletek

A zöld szemű szőkék zöldet választhatnak manikűrjükhöz, és a smaragd árnyalat a legalkalmasabb. Ettől kiemelkedik szőke haj.

Semleges színek

A semleges szín közel áll a bőr színéhez. Az általa létrehozott kényelem érzése könnyen fel lehet használni ennek okaként szőkés hajú manikűr választása. Alkalmas szőke hajra, és jó ötlet, ha a kiegészítőknek vagy a ruháknak kiemelkednek.

A meztelen árnyalatok jól passzolnak a manikűr különféle dekorációihoz, így könnyedén kísérletezhet bonyolult dekorációkkal, vagy pazarabbakkal kövekkel, tollakkal vagy flitterekkel.

A szőke haj és a világos bőr világos tónusainak látomására mennek, és lehetővé teszik, hogy kissé meghaladja a körömdíszítés pompa normáját.

Ajánlott: