Manikűr Dekorációk

Tartalomjegyzék:

Videó: Manikűr Dekorációk

Videó: Manikűr Dekorációk
Videó: 10 Nail Art Designs Using HOUSEHOLD ITEMS! | The Ultimate Guide #5 2024, Március
Manikűr Dekorációk
Manikűr Dekorációk
Anonim

A manikűr divat különböző stílusokat kínál, de a világi partik szerelmeseinek a hegyes körmök alkalmasak. A francia manikűr továbbra is sláger.

A körmökre speciálisakat alkalmaznak manikűrdíszek, és a közelmúltban a volumetrikus képeket érik el, amelyeket úgy kapunk, hogy egy térfogatfigurát a körömlemezre ragasztunk és géllel fedünk.

Stílusos, ha minden körmét egy színben lakkoznak, és csak egyet - a legjobb, ha a gyűrűsujj különbözik a díszítésében. Ez megteremti a harmónia és a hangsúly hatását.

Minden modern hölgynek ügyelnie kell a körmére - így bármelyik pillanatban készen áll mind üzleti találkozóra, mind egy romantikus vacsorára.

A körmön lévő rajzokat a ruházat stílusától és a hölgy preferenciáitól függően választják meg. Nemrégiben népszerűvé vált, hogy a hölgy kedvenc tervezőjének logóját egy körömre festette.

Három kontrasztos szín felhasználásával gyönyörű minta jön létre a körmökön. Az alap lehet sötét vagy világos. A nap folyamán kívánatos mérsékelt hangokat választani, este pedig világos árnyalatok megengedettek.

A díszek a körmökön különböznek - ezek lehetnek apró kövek, átlátszó speciális matricák, de rajtuk egy játékos rajz látható. Ez időt takarít meg a körmök festésére.

Gyorsan száradó lakkokkal tíz perc alatt elkészítheti saját körmeit. Fehér alapon alkalmazzon bézs és vörös körömlakkot, vékony ecsettel vonalakat képezve a köröm hosszában.

Az alakítás legegyszerűbb módja gyors látványos manikűr az, hogy a körmöt hosszában kettéválasztjuk, és mindkét felüket más színnel lakkozjuk. Csatlakoztasson egy kavicsot az egyik ujjához.

Speciális finom kefe hiányában tűvel rajzoljon pókhálót, rácsot, keresztezett vonalakat a körmére. Ugyanígy lehet egy modern nyári manikűr vagy manikűr karácsonyra.

Nyári manikűr
Nyári manikűr

A gyönyörű és nőies kezek nemcsak fontosak manikűr dekoráció, hanem azt is, hogy pontosan hogyan történik.

A legjobb esetben kívánatos megbízni egy szakemberben. De ha nincs pénze és ideje egy szépségszalon meglátogatására, próbálja meg otthon elvégezni az eljárást.

Íme néhány tipp az otthoni manikűrhöz. Mielőtt továbblépne, olvassa el őket figyelmesen díszítse körmeit.

Sok ügyességre és türelemre van szükség ahhoz, hogy otthon körmöket készítsen, különösen, ha inkább egy összetettebb manikűröt szeretne.

Ha hozzászokott a manikűrhöz a szalonban, akkor jó előre ellenőrizni, hogy az összes szükséges eszköz és körömlakk, amelyet a szekrényben tart, még nem járt le. Minél összetettebbre tervezi a manikűröt, annál több eszközre lesz szüksége. Például egy félig állandó manikűr vagy manikűr géllakkal lehetetlen ilyen manikűrlámpa nélkül. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy van egy komplett speciális készlet, körömlakk és alapozó, amelyet a végén kell felvinni, hogy a manikűr a lehető legtovább tartson.

Válassza ki a körmének megfelelő formát. A közepes hosszúságú kerek körmök a legjobbak, ha el akarják kerülni a törést és a legkönnyebben karbantarthatók. Ha téglalap alakú körmökre van szüksége, ügyeljen arra, hogy a sarkokat jól polírozza, nehogy véletlenül eltörje őket megcsinálta a manikűrjét.

Tisztítás után hagyja a körmöket jól megszáradni. A köröm manikűr előkészítéséhez öt-tíz percig meleg szappanos vízben áztathatja őket. Ez a trükk segít könnyebben eltávolítani a kutikulákat, és felfedi a körmök felületét. A körmök tisztítása után azonban a tényleges manikűr megkezdése előtt 30-60 percet érdemes várni. A magyarázat egyszerű: a körmök felszívják a vizet és tágulnak. Miután a manikűr megszárad, és a körmök visszaállnak eredeti méretükbe, kényelmetlenül érezheti, ha észreveszi, hogy a körömlakk helyenként megrepedt.

Alkalmazás előtt ne rázza meg a körömlakkot. A körömlakk palackok belsejében van egy kis fémgolyó, hogy megakadályozzák a termék megkeményedését. De amikor közvetlenül a felhordás előtt megrázzuk a körömlakkot, légbuborékok keletkeznek, amelyek a körömön láthatók a körömlakk felvitele során. Ha észreveszi, hogy meg kell ráznia az üveget, várjon egy órát a körömlakk felvitele előtt.

Vigye fel a körömlakkot két vékony rétegben. Bár csábító lehet a körömlakkot vastag rétegben felhordani, a kozmetológusok szerint jobb, ha két vékony réteget alkalmazunk, ha azt szeretnénk, hogy a lehető legtovább maradjon érintetlen. Az elején egy vékony körömlakk-réteg felvitele lehetővé teszi a körömlakk gyors kiszáradását, ezután folytathatja a második réteg felvitelét, amely megfelelő színt kölcsönöz a körmöknek és stabilizálja a körömlakkot. Néha felvihet egy harmadik réteget is, különösen az átlátszó színek esetében, amelyek egyébként nem néznek ki olyan jól.

Színes manikűr
Színes manikűr

Ne szárítsa meg a körmét a melegben. A meleg levegő nem segít a frissen lakkozott körmök gyorsabb kiszáradásában, éppen ellenkezőleg. Ehelyett a hideg levegő segít a körömlakk gyorsabb megkeményedésében, így ezt a trükköt használhatja, ha siet. Számos olyan terméket is találhat a piacon, amely elősegíti a körmök gyorsabb kiszáradását, és amelyek segítenek megelőzni a dudorok vagy az érintés okozta apró hibákat, amint végzett a manikűrrel.

Azonnal javítsa ki a manikűr hibáit. Ha a körömlakkot helytelenül alkalmazta, akkor jó, ha azonnal észreveszi a korrekciót, és nem halasztja el a manikűr végéig. A körömlakkot könnyebb eltávolítani a körömlakklemosóval, ha nem száraz, és rengeteg energiát fog megtakarítani, ha egy vattapálcát áztat egy kis acetonban, majd kijavítja az apróbb hibákat. Néha, ha a körömlakkot helytelenül alkalmazta, könnyebb a körmöt teljesen letörölni és újrakezdeni.

Ha kedveli a természetes körmöket, akkor nem kell műkörmöt viselnie. Használja saját körmeit, hogy a manikűr a legeredetibb legyen. Gondoskodnod kell róla, hogy gyönyörű körmöd legyen, de ez ilyen egyszerű.

Ha továbbra is műkörmökre vágyik, nézzen meg néhány lehetőséget a köröm művészethez.

Manikűr géllakkal

Az ilyen típusú manikűr befejezéséhez használjon géles körömlakkot, amely ultraibolya fény alatt szárad. Rugalmasabbak és természetesebbek lesznek, mint a hamis körmök más típusai. Általában legfeljebb 2 hétig tartanak, ha gondozzák.

Akril körmök

A polimer porból olyan műanyag réteget hoznak létre, amely minden létező színnel festhető. Az akril lakkok élettartama hosszabb, bár gondosan kell felhordani őket, hogy az eredmény optimális legyen. Ezenkívül megfelelő óvintézkedések nélkül fennáll a köröm károsodásának veszélye.

Porcelánszegek

A porcelán körmök keményebbek, mint más típusú műkörmök, ami ellenállóbbá teszi őket a sokkokkal szemben. Nagyszerűek körömdíszek.

Állandó manikűr

Ha olyan kialakítást szeretne, amely legfeljebb 3 hétig tart, menjen el egy szépségszalonba, és végezze el állandó manikűr.

Ajánlott: