A Pontok Nyári Játékossága

Videó: A Pontok Nyári Játékossága

Videó: A Pontok Nyári Játékossága
Videó: Planet Budapest 2021 - Mi is ott jártunk Közép-Európa legnagyobb fenntarthatósági rendezvényén 2024, Március
A Pontok Nyári Játékossága
A Pontok Nyári Játékossága
Anonim

Itt az ideje a vakációnak és a gondtalan nyári napoknak, lehetőleg a tengerparton. Most szánhat egy kis időt magára, és élvezheti a gyönyörű kilátást, az ízletes koktélokat, a nyári hőséget és a forró homokot.

Ugyanakkor kellemes, hogy jól érezzük magunkat. Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, figyelnie kell minden ruhára, cipőre és kiegészítőre, amelyet még a távozás előtt betesz a bőröndbe.

Pont modellek
Pont modellek

Tudja, hogy a smaragd szín abszolút sláger ezen a nyáron, ezért mindenképpen meg kell venni mindent, ami ebben az árnyékban van.

Fürdőruha pöttyökkel
Fürdőruha pöttyökkel

Valójában vegyen fel minden ruhát, amelynek színei telítettek. Ne feledkezzen meg a rövidnadrágokról, amelyek nemcsak nagyon könnyűek és kényelmesek lesznek, de abszolút lépést tartanak a divatban.

Pontozott ruhák
Pontozott ruhák

Természetesen nem hiányozhat a fürdőruha - ahhoz, hogy a nyári vakáció teljes legyen, be kell barnulnia. Vegyen fel néhány fehér inget is, amelyeket kombinálhat a legtöbb ruhájával.

Ha kíváncsi arra, hogy melyik mintákat válasszuk, a válasz a pontozott ruházat. Hasonló véleményen vannak Valentinótól. Tavaszi-nyári kollekciójukban a pontok bőségesen vannak, és könnyű szöveteken vannak.

Zubbonyokra, szoknyákra, ruhákra és nadrágokra veszik fel őket, sőt kiegészítőkkel is kombinálják pontokon. A gyűjtemény neve Pop-Pois, és a színek, amelyekre fogadnak, a kék, a zöld, a piros friss árnyalatai.

Az olasz divatház, a Marni is tippelt a pontokra - a táskákat mind beborítják, a kollekciót pedig Pöttyösnek hívják. A pontok itt azonban nem helyesek, hanem maguk a táska részei - első pillantásra az egyszerű táskák két rétegből készülnek.

A színek: fehér, fekete, zöld, sárga és barna. A legfelső réteg pontokkal perforált és fekete, az alja pedig a felsorolt egyéb színek egyike lehet.

Rendkívül érdekes javaslat - elegáns táska, amely finoman emlékeztet önmagára, érdekes kis és nagy pontokkal önmagában.

Az elemek kötelezőek a szekrényben - mintha mindig divatban lennének, legyen szó ruhákról, cipőkről vagy kiegészítőkről. Haider Ackermann 2013. tavaszi-nyári kollekciójában megtalálhatja az új, régi tárgyakat is.

Ajánlott: