Mi A Szex Egy Mérleg Férfival?

Videó: Mi A Szex Egy Mérleg Férfival?

Videó: Mi A Szex Egy Mérleg Férfival?
Videó: MIKOR, ÉS, HOGYAN ELÉGÍTS KI EGY FÉRFIT❓🤔🤔👩‍❤️‍👩✅🚹♂️♂️ 2024, Március
Mi A Szex Egy Mérleg Férfival?
Mi A Szex Egy Mérleg Férfival?
Anonim

A Mérleg férfiak egyensúlyban vannak a szexi és a nagy szerelmesek között, ami számukra elsőbbséget jelent mások igényeinek kielégítésében. Biztonságot, békét keresnek, és azt, ami hiányzik más emberekből. Az ilyen csillagjegyű férfiaknak szeretetre és jóváhagyásra van szükségük.

Az egyensúly rendkívül fontos az e jel alatt született erősebb nem tagjai számára. Mindig igazságos megoldást keresnek, és készek a kompromisszumokra az igazságosság nevében.

Az a lehetőség, hogy minden lehetőséget mérlegelnek, gyakran beleköt az ügyekbe. Néha felületes találkozások sorozatán mennek keresztül, amíg meg nem találkoznak a megfelelő nővel, akibe "befektetni" lehet.

Mérleg ember szereti a szexuális kalandokat. Nem csoda, ha felajánlja az étterem WC-jében vagy a liftben. Szereti azt az érzést, hogy el lehet fogni. Figyeljen meg azonban valamit - az ötlet az övé, de inkább maga döntsön arról, hogy maga a megvalósítás hogyan fog menni.

Férfi Mérleg
Férfi Mérleg

A takaró alatti kalandok mesés, érzékeny élményként írhatók le, akárcsak egy film szexjelenete. Készülj fel a sok csókra, simogatásra és egyéb gyengéd mozdulatokra.

A Mérleg ember nagy fantáziával rendelkezik, ezért "kreatív szeretőnek" nevezhető. A Mérleg jó abban, amit csinálnak, és mindig készen áll arra, hogy kipróbáljon valami újat. Teremtsen légkört gyertyákkal és illatos masszázsolajokkal, hogy teljes mértékben elmerülhessen a Mérleg által lakott mesevilágban.

Ne lepődj meg, ha a cselekvés előtt kérdéseket tesznek fel neked - ez a férfi arra törekszik, hogy örömet szerezzen párjának, nagyon izgatott, de nem tűri a türelmetlen hölgyeket.

Ha úgy találja, hogy siet szexuális élvezetre, és nem hagyja, hogy élvezze az élményeit - semmit sem fog kapni, vagy ez lesz az utolsó találkozása.

Számára minden intim kapcsolat külön és jelentős esemény, amelynek semmi köze a rutinszerű szexhez "kötelezően". Hajlamos a kukkolásra, és élvezheti, ahogy egy másik pár szexel, vagy tükörrel nézheti magát és partnerét.

Ajánlott: