Mi A Szex Egy Szűz Nővel?

Videó: Mi A Szex Egy Szűz Nővel?

Videó: Mi A Szex Egy Szűz Nővel?
Videó: Tényleg szakad a szűzhártya? | A szüzesség elvesztése | hormonmentes 2024, Március
Mi A Szex Egy Szűz Nővel?
Mi A Szex Egy Szűz Nővel?
Anonim

A szexről a Szűzeknek nincsenek illúzióik. Nem álmodnak szuper férfiakról az ágyban, de utálják azokat, akik hódítóként viselkednek. Mindig azokra az erősebb nemű tagokra fogják fordítani a figyelmüket, akik képesek uralkodni magukon, türelmesen várni, urak és romantikusok lenni.

Ennek a nőnek az udvarlás fontosabb, mint maga a szex. Másrészt utálja a féltékenység jeleneteit és a szex után sok beszélgetést az ágyban. A rossz dolog az, hogy néha elemezni kezdi önmagát, tönkreteszi a romantikus hangulatot, de természetesen soha nem ismeri el.

Szűz valódi perfekcionista a hálószobában - egyetlen részletet sem hagyna ki. Mindig befejezi, amit elkezdett, és hangulatos hálószobája kifinomult ízléssel és stílusban van berendezve. Ennek az állatövnek a segítõképes képviselõje örül annak, hogy mindaz, amire partnere vágyik. Ha sikerül megkérdőjelezned a Szűz érzéki oldalát, a jutalom hihetetlenül felszabadult kaland lesz.

A szerelmi játék során jelentkező aromák fontosak a Szűz számára, a virágok, a gyertyák, a számára kellemes zenei munka. Szereti a szexet gyenge fényben vagy sötétben. A ragyogó fény idegesíti, és lemondhat minden intimitásról.

Szűz nő
Szűz nő

A Szűz nem olyan konzervatív az ágyban, mint mindenki mondja, de ha valami nem tetszik neki egy férfi viselkedésében, akkor határozottan meghatározza a határt, és aligha kényszeríthető olyan cselekedetekre, amelyek nem felelnek meg a kellemes szexuális élmény megértésének.

A csókból igazi erotikus hurrikán lehet, ami szinte egyenértékű magával a cselekedettel. Kedvének örömére szíváshoz, nyaláshoz és a szájüreg egyéb formáihoz folyamodhat, és ezt művészileg is meg fogja tenni.

A saját otthonát részesíti előnyben, mert a dolgok ott irányíthatók. Ne számíts rá, hogy drámai módon fog fellépni, mert ez nem egy film jelenete, és ha egyszer úgy dönt, hogy megadja magát, az nem okoz csalódást. Csináljon vele mindent, amit csak akar, kivéve azt, amit kórosnak és állatinak tart.

Ajánlott: