Charlize Theron Leborotválta A Fejét

Videó: Charlize Theron Leborotválta A Fejét

Videó: Charlize Theron Leborotválta A Fejét
Videó: Charlize Theron’s Worst Date Ever 2024, Március
Charlize Theron Leborotválta A Fejét
Charlize Theron Leborotválta A Fejét
Anonim

Charlize Theron, akinek a művészet nevében bármire kész színésznő hírneve van, ismét bizonyította hírnevét azzal, hogy meztelenül borotválta a fejét.

A gyönyörű szőke 2003-ban hízott, különös tekintettel a "Monster" gyilkos szerepére, és kiderült, hogy áldozata nem volt hiábavaló - Oscart nyert.

Most Charlize készen áll az új kísérletekre, és bármikor elindul Namíbiába a "Crazy Max 4" forgatására, ahol egyfegyveres, csupasz fejű nőt játszik.

Charlize nem volt hajlandó buja sörényét elrejteni egy speciális kalap alá, hogy olyan legyen, mintha meztelenül borotválkozott volna. Ahhoz, hogy bekerüljön a szerepbe, és a film ötletének érezhesse magát, minden haját családja borzalmára borotválta.

Charlize Theron
Charlize Theron

A "Crazy Max" egy George Miller rendező filmje, amely az első részt 27 évvel ezelőtt készítette. Vele emelkedett Mel Gibson színész sztárja, aki a Max trilógia három részében szerepelt.

A film a poszt-apokaliptikus Ausztráliában játszódik. A főszereplő - Max Rokatanski, aki elvesztette családját, és ezzel életének értelmét, a civilizáció maradványai között vándorol a kontinensen, és a nézők a szemén keresztül látják az atomháború következményeit.

Ezúttal Max szerepét a fiatal színész, Tom Hardy játssza majd, Charlize Theron pedig a gyönyörű Furiosát. A forgatást a tervek szerint tavaly kezdték meg, de Ausztrália kiszámíthatatlan éghajlata miatt el kellett halasztani.

A komor sivatag, ahová a felvételeket készíteni kellett, virágzó kert lett az esőzések hatására. A rendező a világ számos pontján elkezdett megfelelő tájat keresni, amíg Namíbiába nem érkezett. Dél-Afrika közelében, Charlize Theron szülőhelyén található.

A film negyedik részének befejezése után a rendező azonnal megkezdte az ötödiket, a hatodikra pedig már megírták a forgatókönyvet, csak a szereplőket nem választották ki.

Ajánlott: