Hogyan Védi A Fejét A Naptól?

Videó: Hogyan Védi A Fejét A Naptól?

Videó: Hogyan Védi A Fejét A Naptól?
Videó: Négyszer kapott ki mobiltelefont a HÉV-en utazók kezéből 2024, Március
Hogyan Védi A Fejét A Naptól?
Hogyan Védi A Fejét A Naptól?
Anonim

Vigyen fel fényvédő krémet az egész testére, nagyon vigyázva, nehogy egy hüvelyknyi bőr is hiányozzon. Néha még a lábujjaira, a fülére és a csuklójára is felveszi a krémet - olyan helyekre, amelyeket nem mindenki tud kitalálni. De ha fogadnunk kell, akkor 100 százalékig garantáljuk, hogy nem emlékszel hogy megvédje fejbőrét a naptól.

De téged sem hibáztatunk! A fényvédő krém zsíros hajat hagy maga után. A fényvédő termék oka lehet a haj későbbi fésülésének, de használatának mindenképpen vannak előnyei. Ezért ne habozzon alkalmazni, amikor legközelebb strandolni megy. Vigyázz magadra hogy megvédje a fejbőrt és a hajat a naptól te vagy.

Sokan nem alkalmaznak fényvédőt a fejbőrre, és ez később veszélyeket és problémákat rejt. A fejbőr olyan terület, amelyet gyakran figyelmen kívül hagyunk, és végül leégéstől szenvedünk. Ez árt a bőrünknek és a hajunknak.

Mivel a fejbőr testünk legmagasabb pontja, sokkal könnyebben éghet, mint más területek. Bőrünk ezen a területen meglehetősen érzékeny és egyenletes, szőrrel borítva lehetséges, hogy vörösödjön a leégés.

Hogyan védi a fejét a naptól?
Hogyan védi a fejét a naptól?

Míg a fejbőrrák nem olyan gyakori betegség, a melanoma kialakulása gyakoribb. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a melanoma leggyakrabban a fejbőrön fordul elő, és a betegség kimutatása rendkívül nehéz, mert a felületet szőr borítja, és a tünetek szinte láthatatlanok.

Ha lehetősége van rá, fésülje vissza a haját, és készítsen lófarokot vagy zsemlét. Ez megakadályozza a leégést és megvédi a fejbőrt. Ha laza hajra vágyik, jobb, ha fényvédőt használ. Lehetőség van kalap viselésére. Így védett és stílusos lesz a nyári napokon.

Ajánlott: