Eper és Majonéz A Gyönyörű Hajért

Videó: Eper és Majonéz A Gyönyörű Hajért

Videó: Eper és Majonéz A Gyönyörű Hajért
Videó: Legejobb kondicionalo serult hajra 2024, Március
Eper és Majonéz A Gyönyörű Hajért
Eper és Majonéz A Gyönyörű Hajért
Anonim

Minden nő olyan sörényre vágyik, amely mágnesként vonzza a férfiak figyelmét. A francia fodrászok azt tanácsolják: tartsa tökéletes állapotban a testét, mert a hajad állapota is ettől függ.

A haj a nem megfelelő ápolás miatt elveszíti természetes fényének mintegy 65 százalékát. Rosszul kiválasztott sampon, magas klórtartalmú víz, rossz minőségű hajformázó termékek eltömítik a hajmérleget.

A haj szépségének helyreállításához végezzen mélytisztítást. Vegyél egy gyógyító sampont, amely mélyen behatol a haj szerkezetébe, és megtisztítja az összes szennyeződéstől.

Ezután készítsen maszkot, amely tápanyagokkal gazdagítja a haját, majd kényeztesse egy minőségi kondicionálóval, amely kisimítja a hajmérleget és fényessé teszi a haját.

Eper és majonéz a gyönyörű hajért
Eper és majonéz a gyönyörű hajért

Napi használatra válasszon sampont fehérjékkel és polimerekkel. Ezek az összetevők megvastagítják a hajat. A haj formázásakor használjon olyan mennyiségű spray-t, amely megvédi a hajat a kiszáradástól.

A haj szereti a meleget. Masszírozza a nedves, meleg hajat, ami javítja a vérkeringést. Masszírozzon ujjbegyeivel körkörös mozdulatokkal a nyaktól, a fülektől, a halántéktól és a homlokától a tarkóig.

Ezután alkalmazzon maszkot vagy balzsamot, és tegyen műanyag zuhanysapkát a fejére. Tizenöt perc elteltével öblítse le meleg vízzel. Ideális a hajhoz egy öt eper és egy evőkanál majonézes maszk, pépesítve. 20 perc elteltével a hajon a maszkot samponnal mossuk.

Az egészséges hajnak vasra és omega 3 zsírsavra van szüksége. Hangsúlyozzuk a lazacot és a tonhalat, ezek ellátják a hajat a szükséges anyagokkal.

A haj szárításakor először tekerjen egy törülközőt a fejére, hogy eltávolítsa a felesleges vizet. Ha a haja hosszú, hagyja a törülközőt a fején legalább 20 percig.

Mindig fejezze be hajának szárítását hajszárítóval úgy, hogy hideg üzemmódba kapcsol. Ez lehűti a hajat, sima és rugalmas lesz.

Ne szárítsa meg teljesen a haját, kapcsolja ki a hajszárítót, amikor még kissé nedvesek. Mielőtt megszárítaná a haját, ossza szét szálakra, és tekerje fel a tetejét hosszában, és csípje össze hajtűvel. Szárítsa meg az alsó szálakat, és vegyen egy keveset a felső részekről. Styling termékek alkalmazásakor tegye ugyanezt.

Ajánlott: