Zsírégetés Otthon

Tartalomjegyzék:

Videó: Zsírégetés Otthon

Videó: Zsírégetés Otthon
Videó: Zsírégetés OTTHON | HIIT edzés 2024, Március
Zsírégetés Otthon
Zsírégetés Otthon
Anonim

Nem lenne jó, ha megehetne bármit, amit csak akar, és mégis beszállna a sovány farmerjébe? Bár nem valószínű, de nem lehetetlen, hogy felgyorsítsa az anyagcserét - ez a kis motor a testében, így kalóriát éget. Az életkor előrehaladtával az anyagcseréje lelassul, főleg azért, mert évente körülbelül egy font izom fogy.

Ez azt jelenti, hogy naponta körülbelül 400 kalóriát kevesebbet égetnek el, ami azt jelentheti, hogy heti egy fontot gyarapítanak. De sok mindent megtehetsz a zsírégetés érdekében.

Zöld tea

Zöld tea
Zöld tea

A zöld tea nemcsak rákellenes előnyeiről ismert. Segíthet felgyorsítani az anyagcserét. Egy tanulmány szerint azok az emberek, akik naponta háromszor szedtek zöld tea kivonatot, körülbelül 4% -os anyagcsere növekedést mutattak. Naponta további 60 kalóriát égethet el, ami évente körülbelül hat fontnak felel meg. Ennek oka lehet az a tény, hogy a zöld tea katechineket tartalmaz, amelyek növelik az anyagcsere és az agy kémiai noradrenalin gyorsulásának szintjét.

Izmot épít

Az izomtömeg a legjobb módja annak, hogy gyorsan kalóriát égessen el. Egy font izom kilencszer több kalóriát éget el, mint egy font zsír. Az izomtömeg növeli az anyagcserét nyugalomban, ami a fenekén ülve elégetett kalóriák száma. Ráadásul extra lendületet ad az anyagcserének az edzés után.

Egyél vasban gazdag ételeket

Ha nincs elegendő ásványi anyag, a szervezet nem tud elegendő oxigént juttatni a sejtekhez, ami lelassítja az anyagcserét. A legtöbb multivitamin kb. 18 mg vasat tartalmaz, naponta 4 adag vasban gazdag ételek, például sovány vörös hús, csirke, szemek és szója dió elfogyasztásával kaphatja meg.

Vizet inni

Egy új német tanulmány megállapította, hogy ha 3 liter vizet (kb. Kilenc pohár) iszik egy bizonyos idő alatt, az anyagcseréje körülbelül 30% -kal nő. Ezen eredmények felhasználásával becslése szerint a vízbevitel növelésével egy személy további 400 kalóriát éget el évente, ami körülbelül öt font súlycsökkenést eredményez.

Tejtermékek
Tejtermékek

Kerülje az alkoholfogyasztást

Szeretné kedvenc ételeit az étlapon tartani? Mosson kezet vízzel, ne borral. Az alkohol lelassítja az anyagcserét azáltal, hogy elnyomja a központi idegrendszert. Egy brit tanulmány megállapította, hogy amikor a magas zsírtartalmú vagy magas kalóriatartalmú ételekhez alkoholt adnak, az ételben lévő zsír kevesebb része bomlik le, és inkább testzsírként tárolódik.

Egyél több tejterméket

Egy tanulmány szerint azok a nők, akik alacsony zsírtartalmú tejtermékeket, például sovány joghurtot és zsírszegény sajtot fogyasztanak naponta négyszer, 70% -kal több zsírt veszítenek az alacsony zsírtartalmú tej-diéta miatt. A kalcium kulcsként szolgál, amely felszólítja a testet, hogy égesse el a felesleges zsírt.

Ajánlott: