A Legeredményesebb Gyakorlatok A Fogyáshoz

Videó: A Legeredményesebb Gyakorlatok A Fogyáshoz

Videó: A Legeredményesebb Gyakorlatok A Fogyáshoz
Videó: 10 tipp gyors fogyáshoz kezdő életmódváltóknak 2024, Március
A Legeredményesebb Gyakorlatok A Fogyáshoz
A Legeredményesebb Gyakorlatok A Fogyáshoz
Anonim

Minden fizikai tevékenység segít kalóriát égetni. Ahhoz azonban, hogy megfelelően fogyjon és az eredmények láthatók legyenek, több kalóriát kell égetnie, mint amennyit bevesz. Ez csak az elvégzett gyakorlatok gondos tervezésével lehetséges.

A súlycsökkenés két másik fontos feltétele a súlyok hozzáadása és az izomtömeg felhalmozódása edzés közben. A súlyok edzés közben növelik az oxigénfogyasztást, és ezáltal felgyorsítják az anyagcserét és kalóriát égetnek el. A speciális izomgyakorlatok égetik a zsírt a legjobban.

A fogyáshoz nincs szüksége komoly testmozgásra. Fogadjon a beváltakra. A rutin fontos. Keressen könnyebb étrendet, és soha ne adja fel.

Az egyik gyakran figyelmen kívül hagyott, de rendkívül hatékony gyakorlat a kötélugrás. Fontos számára az intenzitás. Próbáljon meg 120 ugrást végrehajtani percenként. Egy órás edzéshez, 20 percenként 2 perc pihenéssel 670 és 990 kalória között éghet el.

A kocogás segítségével átlagosan 566 és 893 kalória között éghet el. Fuss 10 percet, járj kettőt. Az első fél óra elteltével váltakozva 5 percig egyenletesen fut, 2 percig sprintel, 5 percig jár. Ez a legjobb lehetőség a kalóriák elégetésére.

Egy másik hatékony fogyókúrás gyakorlat a kickbox. Segít óránként 864 kalória elvesztésében. Nem arról van szó, hogy kimegyünk a ringbe és harcolunk valakivel, hanem egy boxzsák ellen edzünk. Vegyen egy 30 másodperces szünetet 90 másodpercenként a sparringon.

A legeredményesebb gyakorlatok a fogyáshoz
A legeredményesebb gyakorlatok a fogyáshoz

A szobakerékpár segítségével óránként 738 kalóriát égethet el. Forgassa erőteljesen a pedálokat 10 másodpercig, majd fordítsa el egyenletesen 50 másodpercig. 10 percenként pihenjen 30 másodpercig.

Kevesen tudják, de a mozgás formájában történő lépcsőzés is segíthet a fogyásban. Ha percenként 77 lépcsőt mászol meg, óránként 670 kalóriát égethetsz el. A hegymászás az aerob és az anaerob testmozgás kombinációja. A nagyobb hatás érdekében tartson mindkét kezében egy súlyzót. Öt percenként pihenjen 30 másodpercig.

A fekvőtámaszok és a hasprések segítenek óránként 500 kalória elégetésében, és ezen kívül segítik az izomtömeg fejlesztését. Csináljon (ha kezdő vagy) három tíz fekvőtámaszt és harminc felülést naponta. Próbáld meg növelni a számot minden egyes nappal.

Ajánlott: