Fogyassza Ezeket A Gyümölcsöket, Hogy Lassítsa Az öregedést

Fogyassza Ezeket A Gyümölcsöket, Hogy Lassítsa Az öregedést
Fogyassza Ezeket A Gyümölcsöket, Hogy Lassítsa Az öregedést
Anonim

Az örök fiatalság mindenki számára álom - mind a férfiak, mind a nők számára. És azoknak, akik még mindig a legjobb korban vannak, és az időseknek. A legtöbben esküsznek, hogy szinte mindent megtesznek az idő lelassítása érdekében. Kiderült, hogy a megoldás könnyebb lehet, mint képzelte - csak enni kell… gyümölcsöt.

És nem akárki, hanem málna is. Svájci tudósok szerint ez egy igazi áttörés lehet, amely még meg is változtathatja azt, amit az emberi egészségről tudunk. Az eredmény számukra meglepő. A málnán is meglepődünk! Minden előny és antioxidáns tulajdonság ellenére, amiről tudunk, soha nem sejtettük, hogy az ízletes nyári gyümölcs lehet az örök fiatalság alapja.

Hasonló klinikai vizsgálatokat már korábban is végeztek - gyógyír keresése céljából az öregedés ellen. És bár a gyümölcsök és zöldségek, különösen a málna jótékony tulajdonságait évek óta meghatározták, a kutatások mára a korábbi eredményeken túl mélyülnek.

Az urolithin A a málna varázsa lassítja az öregedést. Állatokon végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a metabolit az izmok erősítésével jelentősen lelassítja az öregedést. Ezt a hatást később embereken tesztelték és megerősítették. Most először bizonyítottan bizonyítottak az urolitin A. fiatalító tulajdonságai. A mellékhatásokat nem sikerült azonosítani, mivel a tanulmányban 60 ember vett részt, akik stagnáló életmódot folytatnak.

A málna lassítja az öregedést
A málna lassítja az öregedést

A cél - mindegyikük más-más adag urolithin A-t kap 1 hónapon belül. Az egyik csoport 250 mg-ot kapott, a másik - 500, a harmadik - napi 1000-et. A nagy dózisok befolyásolják a mély sejtek szintjét, és maguk a sejtek is stimulálódnak.

Ily módon több izmot hoznak létre, és a tevékenységük hasonló az edzéshez. Maguknak az edzéseknek régóta jótékony hatása van, és bebizonyosodott, hogy lassítják az öregedést. A tudósok szerint ez a tanulmány egy új áttörés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy mélyebben megértsük az öregedést.

Nem ez a titok, amelyet mindannyian fel akarunk fejteni? És mivel nem tudjuk pontosan, mennyit gyümölcsök az öregedés ellen szükségünk van rá, kezdj el ma málnát enni.

Ajánlott: