Fogyjon, Mint Az Indiánok - éhezés Nélkül

Videó: Fogyjon, Mint Az Indiánok - éhezés Nélkül

Videó: Fogyjon, Mint Az Indiánok - éhezés Nélkül
Videó: Lásd úgy a Kazán-szorost, ahogyan még soha, földön, vízen és levegőben a Duna folyam mellett. 2024, Március
Fogyjon, Mint Az Indiánok - éhezés Nélkül
Fogyjon, Mint Az Indiánok - éhezés Nélkül
Anonim

A túlsúly kezelése nem könnyű feladat, de nincsenek rá zárt ajtók. Kemény munkára és csökkentett kalóriabevitelre van szükség ahhoz, hogy mindenki teljesítse vágyát a tökéletes alak elérésére.

A megfelelő étrendre példa az indiai északi diéta. Olyan menüre támaszkodik, amely naponta legfeljebb 1200 kalóriát szállít. Erre példa a következő:

Kora reggel igyon egy pohár langyos vizet egy szelet citrommal, valamint egy csésze cukormentes teát két kekszel. A reggeli tartalmazhat egy pohár sovány tejet, kevés cukrot és egy szelet Upma teljes kiőrlésű kenyeret. Ebéd előtt egy kis tál gyümölcssaláta lesz megfelelő.

Ebédre egy közepes méretű tál Kichari (basmati rizs és mung bab keveréke) vagy egy kis tál Wright friss zöldség megengedett.

A délutáni reggeli egy csésze tea cukor, búza kétszersült nélkül, vacsorára - Missi roti (indiai kenyér, búza, csicseriborsóliszt és fűszerek kombinációja) vaj nélkül és egy kis tál túró.

Wright
Wright

A diéta elég sikeres, segít egy hónap alatt legalább 5-6 kilót leadni.

És itt, mint minden étrendnél, a kalóriabevitelt is a test szükségleteinek megfelelően számolják. Ez korra, nemre, fizikai aktivitásra, kísérő betegségekre vagy ételallergiákra vonatkozik.

A termékben található néhány termék az indiai étrend, nehezebb megtalálni az üzletekben. A könnyen cserélhető és megtalálhatók között van a lenmag. Rendkívül alkalmas, mivel a lignánoknak és a benne lévő rostoknak köszönhetően jóllakottság és teltség érzetét kelti. A len glikémiás indexe szintén alacsony, lecitint tartalmaz, amely segíti a zsírok lebontását, valamint az omega-3 zsírsavakat.

Indiai kenyér
Indiai kenyér

A tejtermékek értékes résztvevői a napi menünek, a rengeteg kalcium-, fehérje- és probiotikumnak köszönhetően. Ne vonja le magát a paradicsomtól, mert ezek sok likopint, C-vitamint, oligofruktózt, karnitint adnak a testének.

A fahéj az egészséges táplálkozáshoz, valamint a fogyáshoz általánosan használt és erősen ajánlott fűszer, mivel képes szabályozni az anyagcserét.

A mandula felkerülhet a napi menübe, mivel napi mindössze 80 gramm segít a fogyásban. A barna rizs a komplex szénhidrátok csoportjába tartozik, és minden bizonnyal segítséget nyújt az elhízás elleni küzdelemben.

További hasznos ételek, amelyek segítenek a testnek megszabadulni a felesleges kilóktól, a papaya, a dinnye, a lencse és még sokan mások.

Ajánlott: