Diéta Az Izomtömeg Növelése érdekében

Tartalomjegyzék:

Videó: Diéta Az Izomtömeg Növelése érdekében

Videó: Diéta Az Izomtömeg Növelése érdekében
Videó: Hogyan nő az izom VALÓJÁBAN? (NEM A TÖMEGNÖVELÉSTŐL!!!) 2024, Március
Diéta Az Izomtömeg Növelése érdekében
Diéta Az Izomtömeg Növelése érdekében
Anonim

Nagyon gyakran az edzőteremben végzett állandó edzés nem elegendő az izmok felépítéséhez és alakításához. A további izomtömeg növelése érdekében további intézkedéseket kell végrehajtani, amelyek kielégítő végeredményhez vezetnek.

Gyakran azok, akik extra izomszerzés mellett döntenek, táplálékkiegészítőket vesznek igénybe. Legtöbbjük azonban nem kívánt mellékhatásokhoz vezet.

Bárki hozzáadhat extra izomtömeget egy szigorú diéta segítségével. Itt van egy megfelelő étrend, amellyel rövid idő alatt figyelemre méltó eredményeket érhet el.

Reggeli

A nap első étkezésének fehérjében gazdag és egészséges ételeket kell tartalmaznia. A legjobb megoldás 200 gramm főtt tészta vagy spagetti 100 gramm sajt és 30 gramm cukor hozzáadásával.

Ebéd

A nap második étkezésének energiát kell adnia. Erre a célra jó lehetőség 250 gramm sült marhahús, 150 gramm rizs körettel. Diverzifikáljuk paradicsomsalátával, ebédre teljes kiőrlésű kenyérrel (legfeljebb három szelet).

Tojás
Tojás

Edzés után

Miután befejezte a délutáni edzést, vegyen be 50 gramm mézet, hozzáadva 30 gramm tejsavófehérjét.

Vacsora

A vacsorájának halból kell állnia. Makrélának ajánlott, 165 gramm konzerv paradicsomszósz körettel. Tegyen bele a menüjébe 400 gramm főtt burgonyát és teljes kiőrlésű kenyeret (legfeljebb két szelet).

Kései vacsora

A nap utolsó étkezését közvetlenül lefekvés előtt kell elfogyasztani. A menünek 200 gramm túróból és 3 főtt tojásból kell állnia.

Az ilyen típusú étrend betartásával napi 3270 kalóriát fogyaszt, és az elfogyasztott fehérje 243 gramm lesz. A diéta célja az izomtömeg növelése a 80 kilogrammos férfiaknál, a terhelés szintjétől függően nagyban változik. Egyél 2-3 óránként.

Az ételeket nyersen mérjük, kerüljük az olyan kezeléseket, mint a sütés, és párolni, serpenyőben megsütni vagy grillezni kell. A folyadékoknak legalább 3 liternek kell lenniük.

Ajánlott: