Étel és Gyakorlatok Az Asztal Emeléséhez A Lábakban

Videó: Étel és Gyakorlatok Az Asztal Emeléséhez A Lábakban

Videó: Étel és Gyakorlatok Az Asztal Emeléséhez A Lábakban
Videó: DÉLELŐTT - Az ételintoleranciáról - Dr. Takáts Alajos 2024, Március
Étel és Gyakorlatok Az Asztal Emeléséhez A Lábakban
Étel és Gyakorlatok Az Asztal Emeléséhez A Lábakban
Anonim

Testépítők vagy a jó fizikai kondícióra edző emberek számára az erős és izmos lábak az egyik fő cél. Noha a legtöbb nő az egyszerűen tónusú, karcsú combokat és vádlikat részesíti előnyben, a férfiak általában a fitneszmagazinok izmairól, a modellek lábainak tömegéről álmodoznak. Szerencsére ez egy kis kitartással és kitartással lehetséges.

A diéta a siker első lépése. Kerülje a tartalmú ételeket rossz szénhidrátok és zsírok. Velük tömegre tesz szert, de nem arra, amire vágyik. Lassítják az izomnövekedést is. Egyél magas fehérjetartalmú ételeket, például tojást, marhahúst, friss zöldségeket, tejtermékeket és még sok mást. Ez növeli az izomtömeget mind a lábaiban, mind a test többi részében.

Étel és gyakorlatok az asztal emeléséhez a lábakban
Étel és gyakorlatok az asztal emeléséhez a lábakban

A második dolog, amely nélkül nem lehet megtenni, az a testmozgás. Néhányat közülük otthon is előadhat, mások számára jobb, ha ellátogatunk a közeli edzőterembe. Akkor is segít az izomtömeg növelésében, ha néhány apró szokást megváltoztat a napi rutinból. Használja a lépcsőt a lift helyett. Ne várja meg a tömegközlekedést 1-2 megállóra. Ehelyett sétálhat egy kicsit anélkül, hogy a dugókra gondolna, hol álljon meg a zsúfolt járatban, és időt takaríthat meg. Egy rövid túra hatással lesz a lábára és az egészségre is.

A nagy izmos lábak felépítéséhez azonban súlyokkal vagy saját súlyú gyakorlatokra van szükséged, amelyeket rendszeresen és lehetőleg fitneszoktató előtt kell végrehajtanod. A súlyzós edzés előtt mindig bemelegítsen. 10-15 perc alatt megteheti futópadon, szobakerékpáron, cross traineren stb. Ha nem melegszik, akkor jelentősen megnő a sérülések esélye. Súlyokkal edzve jó, ha kevesebb súllyal kezdjük és fokozatosan növeljük. Íme néhány fontosabb gyakorlat az asztallábakhoz.

Guggolás. Vitathatatlan kedvenc a lábgyakorlatokban. A guggolás az egész testet, a hátat és a hasfalat erősíti. Nagy súlyok emelését teszi lehetővé, illetve nagyobb a sérülés veszélye. A megfelelő teljesítmény rendkívül fontos az Ön biztonsága szempontjából, ezért ezt egy fitnesz oktató vagy valaki fejlettebb felügyelete mellett végezze. Ezt a gyakorlatot súly nélkül végezheti el, amely több ismétlést tesz lehetővé a nagyobb izomtónus érdekében. Ha azonban a cél a tömeg a lábakban - próbáljon kevesebb ismétlést végrehajtani nagyobb súlyokkal.

Az edzőterem vagy otthoni környezet másik megfelelő gyakorlata a rohamok. Végezheti őket mindkét kézi súlyokkal vagy csak a saját súlyával. Tegye a lábát egy vonalba. Lépjen előre egy lábbal, és érintse meg a talajt a hátsó láb térdével, az első lábbal pedig egész lábával lépnie kell. Helyezze vissza az első lábat kiinduló helyzetbe, és ismételje meg a mozgást a másik lábával előre. Végezzen 10-20 ismétlést, és érezni fogja a combjában a feszültséget.

A modern edzőtermek sokféle szigetelő eszközt kínálnak a comb izmainak, a borjaknak, a combfeszítőknek, a mappáknak, a fenéknek stb. Komolyabb fizikai aktivitás előtt konzultáljon orvosával fizikai állapotáról. A megfelelő és biztonságos edzés érdekében vegye igénybe a megfelelő fitnesz oktatók és szakemberek szolgáltatásait. Ha először lép be az edzőterembe, és nincs elegendő anyagi forrása, kérje meg az oktatókat, hogy állítsanak össze egy teljes edzéstervet egy időre előre, valamint mutassák meg az egyes gyakorlatok helyes végrehajtását.

Ajánlott: