Megfelelő Frizura A Gyengébb Arc Számára

Tartalomjegyzék:

Videó: Megfelelő Frizura A Gyengébb Arc Számára

Videó: Megfelelő Frizura A Gyengébb Arc Számára
Videó: Így csináld! / 5 egyszerű frizura otthON S02E20. 2024, Március
Megfelelő Frizura A Gyengébb Arc Számára
Megfelelő Frizura A Gyengébb Arc Számára
Anonim

A jól megválasztott frizurának köszönhetően az arcunk gyengébb lehet. A kozmetikai ipar lehetővé teszi, hogy a megfelelő technika megválasztásával az arc tulajdonságait megváltoztassa a saját érdekében.

A múltban a gyenge arcért folytatott küzdelem magában foglalta az arc kontúrozását vékonyra és játékot a fénnyel és az árnyékkal. Ma azonban sokkal könnyebb csak egy olyan frizurára fogadni, amelytől vizuálisan fittek leszünk.

A stylistok határozottan állítják, hogy a haj alakja és viselése hogyan játszhat nagy szerepet abban, hogy miként érzékeljük a körülöttünk lévő világot. És néhány frizura határozottan elveszíti néhány éves korát. Itt vannak a frizurák, amelyek fiatalabbá és vékonyabbá teszik Önt:

Bretont félretéve

Frizura
Frizura

Ez a legegyszerűbb megoldás, különösen, ha nem akarsz foglalkozni a frizurád hosszával és alakjával. Az oldalsó frufru meghosszabbítja az arcot, ami viszont sokkal gyengébbé teszi. Bármilyen típusú - rövid vagy hosszú - hajra megy. A feltételt egy fodrásznak kell elvégeznie, aki tisztában van a hajad állagával és azzal, hogy hogyan fog a legjobban ülni a fodrász után.

Rövid haj

Az áll alatti hajhossz és a ferde végek rendkívül gyengékké teszik az arcot. Egy ilyen frizura keretezi az arcot, és oda helyezi a hangsúlyt. Ha az állkapocsra akar összpontosítani, adjon hozzá néhány hüvelyk hosszúságot. Az egyenes frizurák, valamint az áll fölé nyúló haj pontosan ellentétes hatást eredményez.

Hosszú haj szakaszokban

Gyenge arc esetén a hosszú hajat szakaszosan kell viselni. Ez a frizura azt az illúziót kelti, hogy az arc vékonyabb. A frizura különösen ajánlott kerek arcú hölgyeknek. Az ellenkező hatás elkerülése érdekében hagyja, hogy a térfogat a széleinél legyen, és soha ne az arcán.

Általánosságban elmondható, hogy minden szabadon eső, strukturáló frizura, amely beburkolja az arcot és / vagy optikailag meghosszabbítja, alkalmas arra, hogy az arc vékonyabb legyen, mint amilyen. Ezek a szintek és rétegek egyenes vonalakat szakítanak, és a teltebb arcok jobban mutatnak.

Ajánlott: