Tippek A Gyönyörű Mellekhez

Videó: Tippek A Gyönyörű Mellekhez

Videó: Tippek A Gyönyörű Mellekhez
Videó: SZÖVETKEZŐ MÉDIA SZÖVETKEZET TAGGYŰLÉS - NAGYGOMBOS VI. rész 2024, Március
Tippek A Gyönyörű Mellekhez
Tippek A Gyönyörű Mellekhez
Anonim

Nehéz olyan nőt találni, akinek nincsen igénye a mellére, ha természetesen még nem folyamodott korrekciókhoz. Sajnos a hölgyek nem értik, hogy kicsi vagy nagy, formától függetlenül elég lenyűgözőek az erősebb nem számára.

A lányok túlnyomó többsége a mellre mutatna, ha megkérdezné tőlük, van-e valami, ami nem tetszik nekik, és hibának tekinthető-e. És ez tévedés. Nincs képlet tökéletes mell. Vannak dolgok, amelyekkel szépek maradhatnak.

A közhiedelemmel ellentétben a férfiak nem igazán szeretik a pompás mellszobrot annyira. Közülük sokan a kicsi, de feszes melleket kedvelik, és nem bánják, ha a barátnőjük nem különösebben tehetséges. Minden fiatal nőnek étvágygerjesztő melle van az urak számára, ezért ne nézze őket hátrányként.

Szóval, hölgyeim, nő a bizalom! Itt van, amit mindennap mellápolás rakják. Fogadd el őket és szeresd őket - a tiéd.

Ne fürdessen túl forró vízben, és ne vegyen ilyen fürdőt. A magas hőmérséklet nem befolyásolja jól a bőrt.

Ha a tengerparton tartózkodik, ne vegye le a felsőjét - ugyanezen okból.

Öblítse le melleit hideg vízzel, hogy hosszú ideig jó állapotban legyenek, ha természetesen még nem szoptatott.

Figyeljen a mellre, amikor testápolót kell használni. Nemcsak a karoknak és a lábaknak van rá szükségük. A hidratálás fontos a test minden részében.

Próbáljon egészségesen étkezni a hirtelen súlygyarapodás megelőzése érdekében. Gyakoroljon vagy mozogjon aktívan ugyanazon okból.

Gyakorlatok a mellizmok számára
Gyakorlatok a mellizmok számára

A rendszeres mellizom gyakorlatok ajánlottak.

Dobjon el minden kényelmetlen régi melltartót. Bármennyire is kedveli a modellt, az nem fog menni, ha kiálló pánttal rendelkezik … Mindig legyen olyan melltartó, amely jól érzi magát.

Jó havonta egyszer megvizsgálni a melleit, és 6 havonta felkeresni személyes orvosát. Az egészség a legfontosabb, és tekintettel a létező szörnyű betegségekre, ne hanyagolja el a tiédet!

Ajánlott: