Hogyan Szeressem A Kocogást?

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Szeressem A Kocogást?

Videó: Hogyan Szeressem A Kocogást?
Videó: Hogyan szeressem JÓL a gyerekem? 2024, Március
Hogyan Szeressem A Kocogást?
Hogyan Szeressem A Kocogást?
Anonim

Futás. Bárhol és bármikor megteheti. Nem kerül pénzbe. Csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot, és ennek köszönhetően a zsír még néhány órával az égés után is tovább ég.

De sok nő számára csak a kora reggeli kocogás gondolata vezethet hideg verejtékhez. A jó hír az, hogy van néhány trükk, amelyeken keresztül pillanatok alatt kivirágozhat a szeretet közted és a futás között.

A meghatározott célok

Legyen szó edzésjavításról, súlycsökkenésről vagy állóképesség megkeményedéséről, a kitűzött célok, hogy azok teljesülhessenek, alapvetőek a fejlődésed szempontjából.

Ha kezdő vagy, akkor tűzz ki célul 5 kilométert. E cél elérése után - emelje fel a mércét 10 kilométerre stb.

A zene is nagyszerű motivátor. Válassza ki a kedvenc alakformáló lejátszási listáit, és élvezze őket futás közben. Ugyanez vonatkozik az edzőpartnerre is. Köszönhetően annak, hogy nagyobb eséllyel nem hagyja ki a kocogást.

Sport
Sport

Összpontosítson a testtartásra

A futás leghatékonyabb módja a test kissé előre tartása, így a karok, a hát, a nyak, a vállak és a rekeszizom jó helyzetben vannak. Mozgassa időben a kezét a kocogással.

Légy következetes

Kezdőknek ajánlott egy perc bemelegítés, majd öt perc séta után.

Haladás közben a futás: járás időarányának előbbinek kell lennie. Az edzés befejezése is fontos. Vége előtt lassítson egy kicsit. Ezután végezzen borjúfeszítő gyakorlatokat körülbelül 5-10 percig.

Zsírégetés

Kanadai tudósok megállapították, hogy az ún. egyenetlen futás - normál járás, amelyet sprint és ismét mérsékelt járás követ, három és félszer gyorsabban éget zsírt, mint a normál futás.

Ezért alkalmazhatja a következő módszert - fuss két percig, majd végezzen 10 másodperces sprintet. Ismételje meg ezt 10-15 alkalommal, az előkészítéstől függően.

Maradjon motivált

Váltson pályát, dolgozzon ki különböző útvonalakat, változtassa meg a futási sebességet, és még próbáljon túrázni egy dombos területen, hogy érdekesebb legyen.

Ne bocsánatot kérjen

Ha nehézségei vannak a légzéssel - lazítson és fusson lassabban. Ha nagy a melle - vásároljon megfelelő sportmelltartót. Vagy csak attól tart, hogy hülyének néz ki? Hacsak nem elektromos cigánymotorral készít cigánymotorokat - senki sem fog nagyon figyelni rád a pályán vagy a parkban.

Ajánlott: