Ezek Azok A Sportok, Amelyek A Legtöbb Kalóriát égetik El

Tartalomjegyzék:

Videó: Ezek Azok A Sportok, Amelyek A Legtöbb Kalóriát égetik El

Videó: Ezek Azok A Sportok, Amelyek A Legtöbb Kalóriát égetik El
Videó: Питательный коктейль для контроля веса 42571 38890 Орифлэйм Wellness by Oriflame 2024, Március
Ezek Azok A Sportok, Amelyek A Legtöbb Kalóriát égetik El
Ezek Azok A Sportok, Amelyek A Legtöbb Kalóriát égetik El
Anonim

Nem számít, mennyi időt töltesz edzéssel, hanem az, hogy mennyire használod fel ezt az időt. Órákat tölthet az edzőteremben, és nem érhet el eredményt. Ugyanakkor végezhet néhány gyors gyakorlatot, amelyekkel elégesse a felesleges kalóriákat gyors.

Ezt szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy bemutatunk nektek néhányat a legjobb sport a gyors zsírégetéshez. Ezek a gyakorlatok sok kalóriát égetnek el, és segítenek az izomépítésben is, anélkül, hogy túl sok időt pazarolnának.

Ezenkívül ezek a sportok szintén nem igényelnek túl sok pénzt, ami azt jelenti, hogy bárki gyakorolhatja őket. Tehát további zaj és késés nélkül nézze meg a következő sorokban, hogy kik ők az a sport, amellyel a legtöbb kalóriát fogja égetni!

Futás (500-700 kalória óránként)

A futás olyan tevékenység, amely hatalmas mennyiségű kalóriát tud égetni. Természetesen minden a futás intenzitásától függ, valamint attól, hogy mennyi időt töltesz ezzel a tevékenységgel. Ha óránként 8 kilométeres sebességgel fut, 60 perc alatt körülbelül 500 kalóriát veszíthet. Egy óra munka túl soknak tűnhet, de a futópad teljes folyamata azt jelenti, hogy más dolgokat is megtehet. Például tévét helyezhet a folyosó elé, és megnézheti kedvenc TV-műsorának 1 órás epizódját.

a futás a legtöbb kalóriát égető sportágak közé tartozik
a futás a legtöbb kalóriát égető sportágak közé tartozik

Laptopot is tehet maga elé, és videókat nézhet a YouTube-on, vagy megtekintheti ismerőseinek fényképeit a közösségi hálózatokon. Természetesen, ha szép az idő, nem kell futószalagon futni. Menj inkább kifelé. Az érdekes tájakon való futás mindenképpen segít leküzdeni az unalmat és a stresszt. Ráadásul mindig felgyorsíthatja. Gyorsabban futhat, de csökkentheti a futási időt. Ha sebességét 10 km / h-ra növeli, akkor 60 perc alatt akár 700 kalóriát is képes megégetni. A kocogás legnagyobb előnye, hogy teljesen ingyenes. Csak menj a parkba és kezdj el futni.

Kerékpározás (kb. 600 kalória óránként)

A futáshoz hasonlóan a kerékpározás is egy másik aerob tevékenység, amely lehetővé teszi az elméd számára, hogy eltávolodjon a napi stressztől. Ráadásul

kerékpározás közben sok más dolgot is megtehet, különösen, ha szobakerékpárt használ. Ha ragaszkodik a klasszikusokhoz és kerékpározik, zenét hallgathat, telefonon beszélgethet, élvezheti a környező tájat és még sok minden mást. Bármit is csinál, tudnia kell, hogy a kerékpározás sok testzsír elégetésében segíthet. A kerékpározás átlagosan körülbelül 600 kalóriát képes megégetni egy óra alatt.

Úszás (700+ kalória óránként)

az úszás sok kalóriát éget el
az úszás sok kalóriát éget el

A kocogással ellentétben, amely főleg megterheli a lábakat, az úszás olyan tevékenység, amely az egész testét keményen megdolgoztatja. Úszással óránként több mint 700 kalóriát égethet el. Ez még jobb alternatívát jelent az egyéb aerob tevékenységekkel szemben. Az úszás az ízületeinek is nagyszerű. Ez azt jelenti, hogy nem terheli őket, ellentétben a legtöbb sporttevékenységgel. Ha a tengerben úszik, a sós tengervíz jó hatással lehet a bőr egészségére. A probléma csak az, hogy úszás közben nem tehet mást, másrészt mindenkinek egyet kell értenie, hogy az úszás szórakozás!

Labdarúgás (900 kalória / meccs)

Az átlagos futballista körülbelül 11 kilométert teljesít két szokásos félidőben. Ez a sport többnyire kocogás, de időről időre intenzív sprintet igényel teljes erővel az ellenfél kapujához. Már a labdáért vívott harc, a légpárbajok és a győzelemhez szükséges egyéb technikák biztosítják a test szükséges edzését. Tehát a futball hihetetlen 900 kalóriát égethet el mindössze 90 perc játék alatt.

Ajánlott: