Mikor Van A Legnagyobb Szükségünk A Szexre?

Tartalomjegyzék:

Videó: Mikor Van A Legnagyobb Szükségünk A Szexre?

Videó: Mikor Van A Legnagyobb Szükségünk A Szexre?
Videó: 9 Jel, hogy Készen állsz az Első Szexre! 2024, Március
Mikor Van A Legnagyobb Szükségünk A Szexre?
Mikor Van A Legnagyobb Szükségünk A Szexre?
Anonim

A szex előnyei mindenki számára ismertek. Vannak olyan helyzetek, amikor testünknek sürgősen szüksége van rá. És jó biztosítani.

Depresszióban

Amikor a hangulata nincs a szinten, és a feszültség lendületet kap, fogadjon a szexre. A nemi aktus során felszabadul az endorfin hormon, ami növeli a hangulatot és a pozitivizmus érzetét. A depresszió kezelésén túl a szex növeli az önbecsülést és az önbecsülést.

Megfázás és influenza esetén

A tudósok azt találták, hogy a rendszeresen nemi életben élő emberek vére 30% -kal több antitestet tartalmaz, mint a tartózkodók. Harcolnak a vírusok és más fertőző betegségek ellen.

Sport

Körülbelül 200 kalóriát éget el a szex 30 perc alatt. Ez a közösülés egyik legjobb módja a sporttest faragásának. Amíg természetesen gyakran gyakorolja.

Alvási problémákra

A szex alatt felszabaduló oxitocin nyugtató hatású. A hormon természetes altatóként hat, ellazítja az elmét és enyhíti a stresszt.

Felvidítani

Növeli a tesztoszteron szintet, és jótékony hatással van a mozgásszervi rendszerre. Csak 20 perc szex egyenlő egy aktív reggeli edzéssel.

Súlyos fájdalom esetén

Kimutatták, hogy a szex képes csökkenteni a fájdalmat. Nem sokkal az orgazmus előtt fájdalomcsillapítók, endorfinok képződnek a testben, amelyek a morfin természetes analógjai. A nőknél a szex során ösztrogén szabadul fel, ami elnyomja a menstruáció előtti fájdalmat.

A mell méretének növelése

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, a rendszeres lefekvési gyakorlatok megnövelik a mellszobrot. Kiderült, hogy az izgalom idején akár 25% -kal is megnő, és a hatást minden cselekedet után akár fél százalék is megtartja.

Szex
Szex

Fiatalításra

Az intimitás növeli a test kollagéntartalmát. Frissíti és fiatalítja a bőrt. Ezenkívül a közösülés során a progeszteron szintetizálódik, amely gyógyítja a pattanásokat.

A jobb memória érdekében

Egy nő IQ-ja minden orgazmus esetén növekszik. A vérkeringés hihetetlen sebességet ér el. Így az oxigénnel dúsított vér abszolút minden szervhez eljut, beleértve az agyat is.

Ajánlott: