Tavaszi Diéta Zöldségekkel

Tartalomjegyzék:

Videó: Tavaszi Diéta Zöldségekkel

Videó: Tavaszi Diéta Zöldségekkel
Videó: Inzulinrezisztencia recept - Diétás rakott zöldség 2024, Március
Tavaszi Diéta Zöldségekkel
Tavaszi Diéta Zöldségekkel
Anonim

Az energiahiány és az egészségtelen megjelenés a tavaszi fáradtság megnyilvánulása, amely tél végén gyakran elárasztja az embereket. A stagnáló életmódnak, a téli nagy evésnek köszönhető, amelynek következtében sok toxin halmozódik fel a szervezetben, valamint a felesleges zsír.

Ha a dolgok nincsenek teljesen kontroll nélkül, akkor egy könnyű tavaszi étrend elegendő ahhoz, hogy visszanyerjük látásunkat és vitalitásunkat. Tavaszi diéták elsősorban azért tisztítanak, mert vitaminokkal és ásványi anyagokkal telített szezonális zöldségeken alapulnak.

Az alacsony fehérjetartalmú termékek képezik az étrend alapját, a komplex szénhidrátokban és az étkezési cellulózban gazdag természetes termékek teszik egészségessé. Zsírok és cukrok fogyasztása, jó kerülendő. Így a tisztító étrend is segít a felhalmozott felesleges kilók leadásában.

Lényegében mindegyik tavaszi étrend tökéletesen kiegyensúlyozott étrend, ezért nem éhezik. Főleg zöldségekkel és gyümölcsökkel telítettséget jelent, csak azokat kerüli el, amelyekben a szénhidrátok nagyon nagy mennyiségben koncentrálódnak, például a banánt.

A sikeres étrend másik feltétele a test jó hidratálása. Az étrend összetételéhez ásványvíz, zöld tea és joghurt alkalmas.

Ezek az általános irányelvek mindenkinek segítséget nyújthatnak saját egészséges táplálkozási tervük elkészítésében. Itt egy példa tavaszi étrend zöldségekkel.

Diéta spenóttal
Diéta spenóttal

Reggeli

- Sajt, legfeljebb 120-130 gramm

- Pirított kenyér - 1-2 szelet

- Egy teáskanál méz a test megerősítésére

- Zöld tea cukor nélkül a hidratáláshoz.

Ebéd

- Zöldségleves kedvenc zöldségből vagy több finom kombinációból

- Lean puha - csirke, nyúl, marhahús

- Opcionális készlet

Vacsora

Fogyás tavasszal
Fogyás tavasszal

- Kétszersült vagy pirítós

- Sajt nekik

- Zöldség salátában nyersen, vagy sült és ízesítve

- Gyümölcsös és diétás joghurt

Minden főétkezés előtt a zöldségdiéta meg kell inni egy pohár vizet - ásványi vagy forrás, de nem szénsavas. A vizet a nap folyamán kell bevenni, a napi mennyiségnek 2-3 liternek kell lennie a test tisztítására és hidratálására.

További gyakorlatokat, fogyókúrás tippeket és különféle diétákat itt talál.

Ajánlott: