Diéta Uborkával és Sajttal

Tartalomjegyzék:

Videó: Diéta Uborkával és Sajttal

Videó: Diéta Uborkával és Sajttal
Videó: Életem eddigi legjobb fogyókúrája 1. rész BF ( Military diet ) 2024, Március
Diéta Uborkával és Sajttal
Diéta Uborkával és Sajttal
Anonim

Világszerte sok ember álma az, hogy lefogyjon, és olyan testtel dicsekedhessen, mint a divatmagazinok címlapján. Ennek módjai nagyon különbözőek, mivel előfeltétele az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás, mert csak akkor valósíthatja meg a tökéletes alakról szóló álmát.

Diéta uborkával és sajttal

Bár az újévi ünnepek már régen elmúltak, ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek sikerült lefogynia az akkor megszerzett súlyból. Annak ellenére, hogy javában zajlik a nyár, van még ideje változtatni a dolgokon és megszabadulni a felesleges kilóktól.

Ideális erre a célra az étrend uborkával és sajttal. Az első napokban látható eredményeket fog észrevenni, és a derékban súlycsökkenést fog látni. Körülbelül 7-8 nap múlva körülbelül 2-3 kilót tudsz leadni, és még kimerítő diétákat sem kell követned.

És így, alapvetően fogyás uborkával és sajttal az, hogy ily módon rendkívül hatékonyan serkenti az emésztést, vizelethajtó hatású és segít hatékonyan megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól.

Gyors fogyókúra uborkával és sajttal

Fogyás uborkával és sajttal
Fogyás uborkával és sajttal

Minden nap 1 kg uborkát kell fogyasztania, és ehet egy szelet kenyérrel is, de ebben az esetben nem fehér, hanem fekete kenyérnek kell lennie. Uborka mellett fogyasszon körülbelül 40 gramm sajtot, végül fogyasszon joghurtot. Az uborka, a sajt és a tej időtartamának 8, 12, 16 és 20 órának kell lennie.

Ne feledje, hogy bármilyen étrendben és általában egészséges étrend mellett fontos, hogy elegendő mennyiségű vizet igyon. Természetesen más italokat is ihat, például a fahéjas kávé is segít a fogyásban.

Ebben az esetben fontos, hogy ne édesítsük őket, vagy végül csak nagyon kevés cukrot adjunk hozzá. Az étlap kissé diverzifikálásához készíthet uborkás és sajtos salátát, valamint klasszikus tarátort vagy vegetáriánus szendvicset. Könnyedén hozzáadhat néhány zöldet vagy kedvenc fűszerét, például borsot és olívaolajat.

Az uborka diéta nagyszerű módja annak, hogy formába lendüljön és tökéletes alakkal dicsekedhessen a tengerparton. Ha szeretné, kombinálhatja különféle étrend-kiegészítőkkel a fogyás érdekében, így megszerezheti a szervezet számára az összes szükséges ásványi anyagot és vitamint.

Ajánlott: