Testünk Aszpirint Gyárt

Videó: Testünk Aszpirint Gyárt

Videó: Testünk Aszpirint Gyárt
Videó: Asgari Ücret Tespit Komisyonu İlk Toplantısını Yaptı, İşte Asgari Ücrette İlk Rakamlar |#asgariücret 2024, Március
Testünk Aszpirint Gyárt
Testünk Aszpirint Gyárt
Anonim

Testünk olyan tökéletes rendszer, hogy jó táplálkozással csak szalicilsavat képes előállítani, azaz. aszpirin, mondják az angol tudósok. Szalicilsavat találtak olyan emberek vérében, akik életükben soha nem szedtek aszpirint.

A kutatócsoport azonnal fokozta testünk új tulajdonságainak tanulmányozását. Kiderült, hogy a hőmérsékletet csökkentő és megfázás elleni gyógyhatású savkoncentráció nagyobb koncentrációban létezik a vegetáriánusok vérében.

Mivel a test csak gyógyítja a gyulladásos folyamatokat, furcsa lenne, ha nem a fájdalom legyőzésére törekedne. A tudósok elkezdték keresni a belső fájdalomcsillapítót - és ez sikerült is. Az emberi nyálban megtalálták az opiorphin anyagot, amelynek a morfinéhoz hasonló hatása van.

A legkisebb fájdalom esetén ennek az anyagnak a koncentrációja a nyálunkban sokszorosára növekszik. Ez rávilágít arra, ahogy az állatok gyógyítják a sebeiket - nyalogatással.

Vitaminok
Vitaminok

A katelicidinek csoportjába tartozó anyagot találtak az emberi testben, amely erős antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Ez egy fehérje, amely védelmet nyújt a mikrobák ellen. Munkája a penicillinre emlékeztet.

Azok az emberek, akik testükben fenntartják a tápanyagok egyensúlyát, támaszkodhatnak a védekezésére, és fel sem fogják, hogy megbetegednének, mert a láthatatlan védők megvédték őket.

A tudósok szerint egy nap megtalálják a módját, hogy kivonják a saját testünkben szintetizált gyógyszereket.

Ajánlott: