Botox Vagy Ránctalanító Krém

Tartalomjegyzék:

Videó: Botox Vagy Ránctalanító Krém

Videó: Botox Vagy Ránctalanító Krém
Videó: Samsung Galaxy A50s Teszt - Botox helyett ránctalanító krém 2024, Március
Botox Vagy Ránctalanító Krém
Botox Vagy Ránctalanító Krém
Anonim

A választás nagyszerű, az eljárások sokfélék és változatosak, de úgy tűnik, hogy a fő kérdés kettőjükre vonatkozik - ránctalanító krémet kell-e használni, vagy Botox-eljárást kell-e elvégezni.

Hogyan segít nekünk a Botox?

Mivel megbénítja az arc bizonyos izmait, abbahagyják az összehúzódást, ami meghozza a pozitív végeredményt - a fiatalabb, láthatóan kevesebb ráncú bőrt. Egyelőre minden olyan mellékhatás, amely a Botox következtében jelentkezhet, átmenetinek tekinthető, általában az eljárás után néhány órán belül megszűnik - ezek például zúzódások az injekció beadásának helyén, súlyos fejfájás, láz.

Komolyabb műtétet igénylő hátrány a szemhéj cseppje, amelynek következtében maga a szem sem nyílik ki teljesen. További hátrány az a tény, hogy a Botox mennyiségének egy bizonyos helyre történő felvitele után az illető nem tudja megtenni az arckifejezéseket, amelyeket eddig.

A hatás tartós, még akkor is, ha hosszú ideig végzik, az új ráncok megszűnnek. Ezenkívül az eljárás után ugyanazon a napon láthatja a kívánt eredményt. De sajnos sok hölgy számára a Botox meglehetősen drága eljárás.

Mi a hatása a ránctalanító krémnek?

Kezdjük azzal, hogy a Botox krémek egy ideje megjelentek a piacon, és felajánlják Önnek, hogy megoldja ráncproblémáját. Erre semmi esetre sem kerülhet sor, ne tévesszen meg. A Botoxnak csak akkor van hasonló hatása, ha injekció formájában van. Más módon nem segít.

Botox vagy ránctalanító krém
Botox vagy ránctalanító krém

Mindenféle reklám létezik, amely meggyőz minket arról, hogy a krémük a legjobb, és amely szerint legalább tíz évig megszabadulunk tőle. Ne várjon csodákat. A legtöbb ránctalanító krém inkább reklámfogás, mint igazság.

Annak érdekében, hogy a bőr fiatal és élénk maradjon, meg kell változtatnia életmódját, és el kell kezdenie a normális és egészséges táplálkozást, arckrémjét krémmel kell hidratálnia, több vizet kell inni, UV-szűrővel ellátott krémet kell használnia, amely segít megvédeni a napsugaraktól. Csak ezután, ránctalanító krémmel kombinálva érezhet némi hatást.

Fontos, hogy bármit is válasszon - a Botox vagy a ránctalanító krém, ne vigye túlzásba, és semmiképp se ragadjon meg, mert a fiatalság nem térhet vissza, nincs mód arra, hogy hazudjon magának. Minden kornak megvan a maga varázsa, csak találja meg korának varázsát.

Ajánlott: