Gyógynövények A Nem Kívánt Szőr Ellen

Tartalomjegyzék:

Gyógynövények A Nem Kívánt Szőr Ellen
Gyógynövények A Nem Kívánt Szőr Ellen
Anonim

Nem kívánt testszőrzet komoly csapás lehet. A nők és a férfiak többsége inkább eltávolítja a szőrt a szemöldök, a hónalj és a bikini területéről.

Az életkor előrehaladtával néhány nőnek vastagabb az álla. Borotválják, viaszolják vagy szőrtelenítővel távolítják el.

Előnyben részesítheti a természetes gyógymódokat a segítségére hogy megszabaduljon a nem kívánt szőrtől? Ebben a cikkben bemutatunk néhányat receptek gyógynövényekkel a nem kívánt haj ellen.

Kurkuma

Kurkuma szőrtelenítésre
Kurkuma szőrtelenítésre

A kurkuma élénk sárga, illatos gyógynövény, amely az indiai receptekben gyakori. A konyhán kívül a nők sok természetes kozmetikai kezeléshez használják évek óta. Az egyik ilyen módszer a nem kívánt szőr eltávolítása. Először az Ön számára megfelelő módon kell szőrtelenítenie a problémás területet. Egy tálban keverje össze a kurkuma port, a levendulaolajat és az aloe vera gélt. A kész keveréket körkörös mozdulatokkal vigye fel a haj növekedése ellen. Hagyja körülbelül 20 percig, és ismételje meg az eljárást hetente háromszor három hónapig. Észre fogja venni, hogy a hajad lassabban kezd növekedni, finom és vékony lesz. Előfordulhat, hogy egyáltalán nem nőnek a paszta használata közben.

Mandulaolaj

A mandulaolaj kiváló választás az egészséges és szép bőr számára. A haj növekedését gátló összetevőket is tartalmaz. Mandulaolajat csak megfelelő szőrtelenítés után alkalmazzon. Ismételje meg az eljárást hetente többször, és meglátja a haj növekedésének csökkentése. Természetesen az eredmények személyenként eltérőek, de a mandulaolaj használata után az emberek többsége sokkal ritkábban kezd hajot veszteni.

fehér bors

Szőrtelenítés fehér borssal
Szőrtelenítés fehér borssal

Egy tálban keverje össze a fehér borsot és a kámforot simára. Hagyja a keveréket 10-15 percig hatni. Ezután törölje le egy törülközővel. Ha érzékeny a bőre, legyen óvatos. Célszerű először egy kis bőrfelületen tesztelni a keveréket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek-e irritációk.

Levendula olaj

Egy tálba öntsön 6 csepp teafaolajat és 1 tk. levendulaolajat, és keverje össze őket. Ezután vegyen egy tiszta pamut törlőt, és mártsa bele a tálba. Vigye fel az érintett területekre, majd hagyja hatni néhány órán át. Ismételje meg ezt az eljárást naponta kétszer három hónapig a kívánt hatás elérése érdekében.

Ajánlott: