Étkezési Szokások A Lapos Hashoz

Videó: Étkezési Szokások A Lapos Hashoz

Videó: Étkezési Szokások A Lapos Hashoz
Videó: 5 TIPP A FOGYÁSHOZ 2024, Március
Étkezési Szokások A Lapos Hashoz
Étkezési Szokások A Lapos Hashoz
Anonim

Az építés titka sima has nem csak arról szól, amit az edzőteremben csinálsz. Cass Heines karcsú alakjáról fényképeket tett közzé az Instagram-on korábban és most, és elárulja apró titkait sima has.

Cass maga mondja, hogy korábban tévhit volt a fogyással kapcsolatban. Azt hitte, nem mindegy, hogyan evett. De idővel rájött az ellenkezőjére. Az elején elfogyasztott étel nem volt olyan egészséges, mint kellene, de a nagyobb problémát az adagok nagysága okozta.

Miután felnevelte, hogy állandóan ragaszkodjon a tányérjának minden befejezéséhez, a 34 éves Cass elmagyarázza, hogy kialakult a túlevés szokása. Ezt csak súlyosbította, hogy 4 éves kislánya folyamatosan evett maradékot.

Egy nap minden megváltozott. 5 napig Cass és párja megpróbálták megváltoztatni étrendjüket anélkül, hogy elszakadtak volna a gyerektől, és azt mondták, fantasztikusan érzik magukat emiatt.

Olyan jól érezték magukat, hogy úgy döntöttek, hogy folytatják az újakat étkezési szokások a lapos hashoz. A változás napi három étkezésből áll - egészséges reggeli, közepes ebéd és egy kis vacsora, valamint hét étkezési szabály. Nézze meg a következő sorokban a lapos hasi étkezési szokásaikat:

Táplálás
Táplálás

1. Étkezés közben mindig üljön le.

2. Egyél zavartalanul - anélkül, hogy bekapcsolnád a tévét, könyvet, újságot, telefont és egyebeket olvasnánk.

3. Mindig próbáljon családjával vagy más emberekkel együtt enni.

4. Töltsön meg egy kis tányért étellel ebédre és vacsorára egy nagy helyett.

5. Minden étkezés előtt igyon egy nagy pohár vizet.

6. A többi fő- és köztes étkezés elfogyasztása nem lehetséges.

7. Jól rágja meg az ételt.

Amit Cass írt, az fontos emlékeztető arra, hogy mindig vegye figyelembe az elfogyasztott mennyiséget, ha lapos hassal akarja látni magát.

Cass azt mondja, hogy még mindig képes enni, amit akar, de ésszerűséggel, ezért az adagok betartása továbbra is a fő feladata. Ez a kulcs a zsírolvadáshoz szigorú álom-diéták nélkül sima has.

Ajánlott: