Hogyan Lehet Fogyni Sport és Diéta Nélkül?

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Lehet Fogyni Sport és Diéta Nélkül?

Videó: Hogyan Lehet Fogyni Sport és Diéta Nélkül?
Videó: FOGYÁS DIÉTA/CARDIÓ/EDZÉS NÉLKÜL?! || MIT, MIÉRT? || TWB 2024, Március
Hogyan Lehet Fogyni Sport és Diéta Nélkül?
Hogyan Lehet Fogyni Sport és Diéta Nélkül?
Anonim

Egy bizonyos étrend és testmozgás betartása gyakran nehéz feladatnak bizonyul, és néha a közepén vagy a legelején feladjuk. A tudomány szerint azonban számos bevált módszer létezik, amelyek elősegíthetik a kevesebb étkezést, valamint megakadályozhatják a súlygyarapodást a jövőben. Itt hogyan lehet fogyni sport és diéta nélkül.

1. Rágjon lassan és óvatosan

Közismert tény, hogy a lassabb és alaposabb rágás jelentősen csökkenti az elfogyasztott ételek mennyiségét.

2. Tegyen fel ócska ételeket kis tányérokba

Ha kisebb tányért használ az egészségtelen ételek számára, az agyad azt gondolja, hogy többet ettél, és így mindketten megeszed kedvenc finomságaidat, és nem teszed túlzásba.

3. Egyél több fehérjét

A fehérjében gazdag ételek segítenek a fogyásban
A fehérjében gazdag ételek segítenek a fogyásban

A fehérje hatalmas hatással van az étvágyra. Fokozza a jóllakottság érzését, így sokkal kevesebb kalóriát vesz fel. Ha több fehérjét ad hozzá étrendjéhez, akkor az éhezés és a testmozgás nélkül küzdhet a testsúly ellen. Nagyon könnyű fogyás módja fogyókúra nélkül.

4. Tartsa szemét elől a szemetet

Az egészségtelen ételek állandóan ott tartása növeli az éhségérzetet, és ettől még többet fog enni.

5. Egyél rostban gazdag ételeket

A rostban gazdag ételek fogyasztása hosszabb ideig megtelik. Fogyasszon szálakat, amelyek viszkózus rostokat tartalmaznak. A viszkózus szálak vízzel érintkezve gélt képeznek, és ez a gél megnöveli a tápanyagok felszívódásának idejét. A viszkózrost csak olyan növényi ételekben található meg, mint a bab, a zab, a kelbimbó, a spárga, a narancs és a lenmag.

6. Igyon vizet

Fogyókúra nélkül igyon több vizet a fogyáshoz
Fogyókúra nélkül igyon több vizet a fogyáshoz

A vízivás a súlygyarapodás elleni küzdelemben is segít. Egy tanulmány megállapította, hogy ha körülbelül 300-500 ml vizet vesz be 30 perccel étkezés előtt, akkor nem eszik túl. Ezért a fogyás sport nélkül küldetés lehetséges!

7. Egyél anélkül, hogy elvonná a figyelmét

Azok az emberek, akik étkezés közben tévét néznek, vagy a telefonjukat bámulják, elveszítik az elfogyasztott ételek mennyiségét, és ez gyakran túlevéshez vezet.

8. Aludjon többet és kerülje a stresszt

Az alváshiány megzavarja az étvágyat szabályozó leptin és gerlin hormonok ritmusát, ezért ne hagyja figyelmen kívül az egészséges alvást. Mint tudják, stressz állapotban a kortizol szint emelkedik, és ez súlygyarapodáshoz is vezet, ezért időt kell találnia egy pihentető fürdésre vagy egy jó filmre, amely enyhíti a stresszt. Ha sikerül, hamarosan meglátja, hogyan fogyás sport nélkül vagy bármilyen más erőfeszítés.

Ajánlott: