10 Dolog, Amit Azonnal El Kell Dobni Otthonától

Tartalomjegyzék:

Videó: 10 Dolog, Amit Azonnal El Kell Dobni Otthonától

Videó: 10 Dolog, Amit Azonnal El Kell Dobni Otthonától
Videó: 10 HÉTKÖZNAPI DOLOG ✔ Amit Azonnal ABBA KELL HAGYNOD! [LEGJOBB] 2024, Március
10 Dolog, Amit Azonnal El Kell Dobni Otthonától
10 Dolog, Amit Azonnal El Kell Dobni Otthonától
Anonim

Ha úgy érzed, hogy csak negatív események történnek az életedben, és mágnesként szolgálsz számukra, akkor nagyon lehetséges, hogy felesleges dolgokat otthonábanamelyek eltömítik a pozitív energiaáramlást.

Gyakran eszünkbe sem jut, vagy mi az energia hordozhat tárgyakat az otthonban pozitív, de negatív is. Rég elveszett tárgyainak ártalmatlanítása elősegíti azok kinyitását új energiaáramlás az otthonában, de sok új erőt és pozitív energiát is fel fog tölteni, hogy jövőre új csúcsokat hódítson meg.

10 dolog, amit azonnal el kell dobni otthonától

1. A törött üveg minden nemzetben mindig is a balszerencse szimbóluma volt. Éppen ezért, ha vannak törött ablakai vagy akár tükrei, akkor itt az ideje, hogy megszabaduljon tőlük.

2. A régi és kopott dolgok is negatív energiát vonzanak. Ez vonatkozik a cipőire, ruháira vagy akár azokra a magazinokra, amelyeket több éve otthonában őrzött. Ha vannak olyan dolgaid, amelyek tökéletes állapotban vannak, de már nem felelnek meg neked, akkor bátran megtehetsz egy jó cselekedetet, és adományozhatsz egy jótékonysági alapnak.

3. "Halott" dolgok otthonában rendkívül szennyezik a szoba energiáját, például fontos mindig távolítsa el a szárított virágokat otthonábólamelyek negatív eseményeket is vonzanak az életedbe. Ez vonatkozik a különféle tollakra, kagylókra és más hasonló tárgyakra is, amelyeket csak azért halmoz fel otthonában, mert olyanok, mint a valódi energiavámpírok.

Dobja el a csendéleteket otthonából
Dobja el a csendéleteket otthonából

4. Dobjon el minden olyan tárgyat vagy tárgyat, amelyet 3 évnél hosszabb ideig nem használt. Még akkor is, ha újak, mivel nem használja őket, és nem használja, akkor itt az ideje, hogy elváljon tőlük.

5. Az a kis szemét, amelyet különböző ruhákban cipel a zsebébe. Tehát az igazi cseppenként ismét sok felesleges dolgot halmoz fel szennyezd az energiameződ.

6. A nem tetsző fotók szintén azok a tárgyak, amelyektől meg kell szabadulnia. Különféle negatív érzelmeket hordoznak magukban, amelyek minden alkalommal felhalmozódnak, amikor megnézed ezeket a fotókat.

Dobja el a leállított órákat otthonából
Dobja el a leállított órákat otthonából

7. A kötelezően eldobható tárgyak az otthoni órák. Korábban úgy gondolták, hogy a leállított idő nagyon negatív előjel, és itt vagy megjavíthatja és javíthatja az órát, vagy azonnal megszabadulhat tőle.

8. Felesleges dolgok otthonamelyek nem rendelkeznek fogantyúval vagy más szavakkal pár nélkül vannak, azok a további felesleges elemek, amelyek blokkolják az energia áramlását. Ezekre a cikkekre már tényleg nem lesz szükséged, és itt az ideje, hogy megszabaduljon tőlük.

9. Negatív érzelmeket hordozó képek, például eső, vihar stb. Lehet, hogy nagyon szépek, de megint valahogy spontán módon mindig rossz gondolatokat és érzelmeket hoznak nekünk, így szennyezik az energiamezőnket. Gyakran még a szerencsés tárgyak is negatív hatással lehetnek rád, mint például a patkók esetében. Fel kell őket akasztani, mint egy poharat, azaz felfelé kell nyitni. Ha fejjel lefelé akasztja őket, akkor a szerencséje elúszik, és nem fogja tudni megőrizni a boldogságot otthonában.

10. A szakadt seprűk a másik elem, amelytől meg kell szabadulnod. A régi és szakadt seprűk mágnesként szolgálnak a problémákra és különösen az anyagi problémákra, ezért mindig tökéletes állapotban kell lenniük.

Ajánlott: