Torokfájás Kezelése Coca Colával

Videó: Torokfájás Kezelése Coca Colával

Videó: Torokfájás Kezelése Coca Colával
Videó: Eliminate cracked heels and get smooth white feet from the first use 2024, Március
Torokfájás Kezelése Coca Colával
Torokfájás Kezelése Coca Colával
Anonim

A megfázás és az influenza évszakában a torokfájás nagy csapás, amelytől nehéz megszabadulni. A kérdés különösen súlyos, ha a torokfájást köhögés, bőrpír és torokfájás kíséri.

Ha ilyen tünetei vannak, orvoshoz kell fordulnia. De közben megpróbálhatja enyhíteni a torokfájást a népi orvoslás módszereivel.

A kamilla tea vagy a kakukkfű főzet olyan italok, amelyek nagy segítséget nyújthatnak a torokfájás leküzdésében. A két gyógynövényes inhaláció is sokat segít. Naponta háromszor végezze el őket, hogy eltávolítsa a váladékot a torokból.

Torokfájással, köhögés kíséretében fekete retek jön a megmentésre. Még akkor is, ha nincs otthon, bármelyik piacon vagy nagy üzletekben megtalálhatja. Csak mossa meg jól.

Fehérrépaszirup
Fehérrépaszirup

Vágjon egy kicsit alulról, hogy a fehérrépa stabil maradjon. Vágja le a fedelet és faragja meg. Tegye a mézet az üregbe. Várjon 1-2 órát, amíg a lé képződik. Vegyük az édes fekete retek szirupot naponta többször. Hamarosan megkönnyebbülést fog érezni.

Kevésbé ismert módszer az és torokfájás kezelése a Coca Cola itallal. Bár rendszeres fogyasztással és nagy mennyiségben károsnak tekintik, az az igazság, hogy előnyei vannak más szempontokból is.

A maró hatás miatt a méh tisztítására, valamint a fajansz foltok eltávolítására szolgál. Az italban található sav, cukor és koffein miatt eltávolítja a lepedéket, és megnyugtatja a torokfájást.

Hogyan kell használni Coca Cola a plakk eltávolítására a torokban? Jól nyomja össze az italt és melegítse, legalább 30 fokosnak kell lennie. A hideg és szénsavas italok károsíthatják a torkot. Akkor csak gargalizálj vele. Nem kell meginni. Elég a torkot öblíteni. Végezze el az eljárást naponta 4-5 alkalommal.

Koksz
Koksz

Van egy másik recept a torokfájás kezelésére Coca Colával. Melegítsen 300 ml italt egy serpenyőben, és öntsön 10 hagymacukrot. Addig keverjük, amíg a cukorkák megolvadnak. A kapott keverékből házi köhögés elleni szirupot vegyen be naponta 3-4 alkalommal 1-2 evőkanálra. És tartsa a folyadékot hűtőszekrényben, de legfeljebb 3 napig. Magad is meglátod, hogy a fájdalom alábbhagy.

Ajánlott: