Forradalmi Fehérnemű Szabályozza A Vérnyomást

Videó: Forradalmi Fehérnemű Szabályozza A Vérnyomást

Videó: Forradalmi Fehérnemű Szabályozza A Vérnyomást
Videó: Magas vérnyomás ellen 6 megoldás 2024, Március
Forradalmi Fehérnemű Szabályozza A Vérnyomást
Forradalmi Fehérnemű Szabályozza A Vérnyomást
Anonim

Az amerikaiak új terméket kínáltak a magas vérnyomás elleni küzdelemben a nagyközönség számára. Ez nem valami forradalmi orvosságról szól, hallatlan kivonatokról, hanem a leggyakoribb fehérneműről, amely azonban különlegesebb, mint a többi.

A férfi rövidnadrágok intelligens technológiáját, amely képes figyelemmel kísérni az emberi egészség mutatóit, amerikai tudósok fejlesztették ki a Kaliforniai Egyetem, San Diego. A meghökkentő projekt vezetője Joseph Wang professzor.

A szakértők azt ígérik, hogy az egyedülálló férfi rövidnadrág nemcsak kényelmes viselet, nemcsak kellemes testet nyújt a test számára a kellemes anyagtól, hanem életeket is képes megmenteni.

Az intelligens fehérnemű titka egy elektronikus bioszenzorban rejlik, amely képes nyomon követni a vérnyomást. A készülék folyamatosan érintkezik a bőrrel, így könnyen leolvashatja a pulzus állapotát és egyéb létfontosságú jeleket. A séma szerint a módszer nagyon hasonlít a szitanyomás hagyományos modelljére, de az okos boxerek szén-elektródákkal rendelkeznek.

Forradalmi fehérnemű szabályozza a vérnyomást
Forradalmi fehérnemű szabályozza a vérnyomást

Valójában az intelligens férfi nadrágokat kifejezetten a szív- és érrendszeri problémákkal küzdő betegek számára készítik.

A remény az, hogy az "egészséges" fehérneműnek köszönhetően az orvosok képesek lesznek figyelemmel kísérni a betegek teljesítményét, miközben otthonos otthoni környezetben vannak. Az új rövidnadrágokkal a kórházi kezelés már nem lehetséges.

Ugyanakkor az otthon fekvő betegek, akik a textilipar szokatlan termékét viselik, csökkenthetik egészségügyi és egészségügyi kiadásaikat.

Érdekes módon a termékre szánt pénz az amerikai hadseregtől származik. Nagy szponzorként az amerikai csapatoknak az lesz a kiváltságuk, hogy elsőként viselhetnek forradalmi fehérneműt.

Amellett, hogy rendkívül kényelmes viselet, az okos bokszolók számára további bónusz, hogy értékes információkat közvetíthet mind a katonaságról, mind a sportolók létfontosságú jeleiről. Még a véralkoholszint is könnyen kimutatható a "ravasz" férfi nadrág segítségével.

Ajánlott: