Holotrop Légzés - Lényeg és Előnyök

Holotrop Légzés - Lényeg és Előnyök
Holotrop Légzés - Lényeg és Előnyök
Anonim

Régóta ismert, hogy tudatunkat sokféle technikával befolyásolhatjuk, amelyek közül néhány a légzést is magában foglalja. A transzperszonális pszichológiának sikerült megerősítenie Wilhelm Reich észrevételeit is, miszerint a pszichológiai ellenállások és védekezés, valamint a fiziológiai elzáródások és a korlátozott légzés összefüggenek.

A holotrop légzési módszer a légzési mintázat, a feltöltött zene és a test munkájának kombinációja. Segít aktiválni a személyes növekedés és az önismeret folyamatait.

Ezen keresztül felülkerekedhetünk a depresszión, életünk válságain, aktiválhatjuk kreatív tehetségünket és intuíciónkat, kiküszöbölhetjük a krónikus stresszt és még sok mást.

Elmélkedés
Elmélkedés

A holotróp légzéssel bizalmat, összpontosítást, reális önérzékelést, jó mentális és fizikai egészséget, függetlenséget, rugalmasságot és a negatív érzelmek kiküszöbölését, az egészséges kapcsolatok kiépítésének képességét érhetjük el.

Egyszerűen fogalmazva, ez egy olyan módszer (az úgynevezett tapasztalati módszerekből), amely egy mélyebb és gyakoribb légzés, beleértve a zenét is, amely elősegíti az energia felszabadulását. A folyamat párban történik, miután a résztvevő lélegzik, majd egy asszisztens. A légzőkészüléket holonautának, a megfigyelőt pedig ülőnek hívják.

A holotrop terápia előnye, hogy összehozza a testet. Mi pontosan megsértésének oka? Az agyunk olyan, mint egy biokomputer, amelynek memóriája korlátlan, és mindenki viselkedését tapasztalataink, normáink, erkölcsünk és nevelésünk határozza meg.

Lélegző
Lélegző

Ha azt tapasztaljuk, hogy negatív, akkor minden lehetséges negatív érzés reakciót ad energia szinten. Ennek eredményeként energiaelzáródások jelennek meg, és fizikai elemként izomelzáródásoknak nevezik őket. A holotrop terápia ennek az energiának a feloldásával foglalkozik. Nem ajánlott szenvedőknek

- Csontritkulás

- Epilepszia

- Glaukóma

- Terhes nők számára nem ajánlott

- olyan emberek, akiket nemrégiben műtöttek

- akut fertőző betegségekben szenvedők, valamint szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők.

Ajánlott: