Raina Táncolva Lazít

Videó: Raina Táncolva Lazít

Videó: Raina Táncolva Lazít
Videó: RAINA - 300 LISTA LUBOV / Райна - 300 листа любов 2024, Március
Raina Táncolva Lazít
Raina Táncolva Lazít
Anonim

Raina népsztár, aki miután Kotzeto-tól elvált, soha nem talált nagy szerelmet, különféle műfajú táncokkal lazít. A macedón egy ideje még a Dancing Stars első kiadásában ragyogott, majd ebben az évben jelent meg a Stella helyettesítéseként.

Bár egy ideje még felröppent, hogy szikra gyulladt ki közte és Stella párja, Nasko között, kiderült, hogy az énekesnőnek volt kapcsolata a show egyik profi táncosával.

Raina énekesnő
Raina énekesnő

A világos szemű Svetlio, aki idén Gloriával társult a valóságshow-ban, egyszer élvezte Raina figyelmét. A kettő azonban rövid ideig együtt volt, és útjaik elváltak.

Az énekesnő gyermekkora óta nagy rajongója a táncnak. Néhány videójában rengeteg tánckészségét foglalja magában, hosszú lábai és kecses alakja közelebb viszik a balerina látásmódjához.

A közelmúltban Raina készített egy látványos fotózást, ahol harisnyakötőkben, de hüvelykujjával ragyog - a balerinák gyönyörű cipője. A fotók üzenete erotikus, de nagyon stílusos.

A szépség egy horvátországi üdülőhelyre sétált, ahol szenvedélyes táncnak hódolt közvetlenül a tengerparton. Táncolta a bonyolult latin táncos bachatát, és az összegyűlt kibucok eszébe jutott.

Az énekesnő rajong mindenféle táncművészetért, amelyek közül néhányat tökéletesen elsajátít. A tánc lendületbe hozta és boldoggá tette.

Ajánlott: