A Dió Erősíti Az Immunrendszert

Videó: A Dió Erősíti Az Immunrendszert

Videó: A Dió Erősíti Az Immunrendszert
Videó: A rendszeres testmozgás erősíti az immunrendszert 2024, Március
A Dió Erősíti Az Immunrendszert
A Dió Erősíti Az Immunrendszert
Anonim

Az immunitás erősítése nagyon komoly kérdés. Különösen fontos a tavaszi hónapokban, amikor a nap felmelegszik, de a hideg még mindig nem ad, és gyakran előfordul, hogy megfázik.

Hogyan lehet erősíteni az immunrendszert? Az immunrendszer erősítéséhez különösen fontos a nappali rezsim, az állandó alváshiány például gyengíti a testet. A gyógyszertárakban elegendő gyógyszer kapható immunitás ellen. De a közelben nincs mindig kéznél gyógyszertár vagy tabletta.

Immunrendszerét népi receptekkel is megerősítheti, amelyek bőségesen elegendőek, ráadásul finomak is.

1. A dió nagyszerű módja az immunitás fokozásának. Fogyasszon minden nap 5-6 diót. Vagy készíthet diólevélből főzetet: 2 evőkanál szárított levelet 0,5 liter forrásban lévő vízzel öntünk. Egy éjszakán át kell állnia, utána négyszer fogyaszthat.

A dió erősíti az immunrendszert
A dió erősíti az immunrendszert

2. Vágjon 3 zöld almát, ne hámozza meg, keverje össze egy pohár finomra vágott dióval és 0,5 kg áfonyapürével. Tegyen fél pohár vizet és fél kiló cukrot a keverékhez. Pároljuk alacsony lángon forrásig, majd tegyük egy üvegedénybe. Vegyen egy evőkanál minden nap, reggel és este.

3. Keverjen össze egy fél pohár retek levet és egy fél pohár sárgarépalevet egy evőkanál mézzel és egy evőkanál citromlével. Vegyünk egy evőkanál reggel és este.

És ne feledje, hogy az egészséges életmód, a megfelelő táplálkozás, a testmozgás erősíti az immunrendszert. Az alkohol, a stressz, a zsíros és sült ételek sokasága gyengíti azt.

Ajánlott: