Vízmeditációval Szabaduljon Meg A Stressztől

Videó: Vízmeditációval Szabaduljon Meg A Stressztől

Videó: Vízmeditációval Szabaduljon Meg A Stressztől
Videó: 417Hz || CLEANSES OUT ALL NEGATIVE ENERGY from BODY & HOME || Healing Music + Calming Ocean Sounds 2024, Március
Vízmeditációval Szabaduljon Meg A Stressztől
Vízmeditációval Szabaduljon Meg A Stressztől
Anonim

Vízmeditáció ideális módszer a feszültség és a stressz enyhítésére. A víz megtisztítja a testet, töltést ad a testnek, gyógyítja és helyreállítja az elveszett energiát.

Kezdheti a pihentető eljárást egy pohár víz bevételével. Üljön jól és pihenjen, miközben veszi. Érezd, ahogy a víz erő fokozatosan belép a testedbe. Hagyja, hogy egyesüljön veled, és eláruljon nedvességétől és hűvösségétől, hagyja, hogy belülről megérintsen.

Próbáld elképzelni, hogyan jut át a víz a test minden részecskéjébe. Ezután mossa meg a kezét, töltse meg a kezét vízzel, és mossa meg velük az arcát. Engedje meg magának, hogy érezze, milyen kellemes és üdítő.

Itt az ideje, hogy megtisztítsd az egész tested. A legjobb, ha tavat vagy patakot használunk, de ha nincs rá lehetőségünk, otthon forró zuhannyal vagy fürdővel is megtehetjük.

Vízbe merülve mondja el testének minden részének, hogy meg kell tisztítani. Egyesüljön a vízzel, és képzelje el, hogyan távolít el minden rosszat a testéből és az életéből.

Amint összeolvad a vízzel, gondoljon az életének pozitív és negatív dolgaira. Próbáljon különböző helyzeteket elképzelni oldalról, és fontolja meg, hol téved, és mit változtatna.

Pihenés
Pihenés

Gondoljon mindarra, amitől megszabadulna, mint rossz szokásaitól, félelmeitől, betegségeitől, sőt jellemének vonásainál. Csukd be a szemed, és nézd meg, hogyan mennek közvetlenül a vízbe, és távolodnak tőled. Hagyja, hogy eső és vízesés jelenjen meg a fejében.

Mondja ki hangosan mindazt, amit emberként szeretne elkísérni, a sikeres karriert, a szép otthont, a meglátogatott helyeket.

Beszéljen álmairól és ambícióiról, ne féljen kifejezni leghihetetlenebb vágyait. Aztán képzelje el, hogy mindez hogyan áramlik beléd a vízesés vízével együtt. Ezután köszönje meg Anya Anyának a születését, és keljen fel a vízből.

Szárítsa meg a testét, és tiszta ruhát vegyen fel. Végül töltse fel újra a poharat vízzel, és vigye el, gondolkodva a víz körforgásáról és a benne elfoglalt helyéről. Hamarosan jól fogja érezni magát, és ezzel A vízmeditáció előnyös lesz a stressz számára.

Ajánlott: