Házi Gyógymódok Az ízületi Gyulladás Ellen

Videó: Házi Gyógymódok Az ízületi Gyulladás Ellen

Videó: Házi Gyógymódok Az ízületi Gyulladás Ellen
Videó: Ezért \"fáj mindened\" - Az ízületi gyulladás kialakulása, tünetei, kezelése - BioTechUSA 2024, Március
Házi Gyógymódok Az ízületi Gyulladás Ellen
Házi Gyógymódok Az ízületi Gyulladás Ellen
Anonim

Az ízületi gyulladás az ízületek leggyakoribb krónikus gyulladása. A leggyakoribb formák az osteoarthritis és a rheumatoid arthritis. A leggyakoribb panaszok az ízületek, izmok, inak és a test egyéb szöveteinek fájdalma és merevsége. Itt könnyű házi gyógymódokat talál, amelyekkel gyorsan kezelhető az állapot.

Krumpli. Az egyik legjobb otthoni gyógymód a friss burgonyalé. Ehhez válasszon néhány közepes méretű burgonyát, és vágja vékony szeletekre anélkül, hogy meghámozza a bőrt. Tegye őket egy nagy üvegbe vagy edénybe, töltse meg hideg vízzel, és hagyja egy éjszakán át. A vizet reggel, reggeli előtt, éhgyomorra veszik.

Édesem. A réz fontos az izomrendszer felépítéséhez. Úgy gondolják, hogy az éjszakán át rézedényben tartott víz képes réznyomokat felhalmozni. Javasoljuk, hogy ugyanolyan sikerrel viseljen réz gyűrűt vagy karkötőt.

Ricinusolaj. 2 evőkanál. ricinusolajat felforraljuk és friss narancslébe öntjük. Az eredményt minden nap reggeli előtt vesszük a teljes gyógyulásig. Három hétig szedik, majd három hétre leállítják, és további három évig újra elkezdik. A kezelést alkalikus étrenddel kombinálva kell alkalmazni.

Házi gyógymódok az ízületi gyulladás ellen
Házi gyógymódok az ízületi gyulladás ellen

Fokhagyma. A fokhagyma gyulladáscsökkentő összetevőket tartalmaz, amelyek rendkívül hasznosak az ízületi gyulladás kezelésében. Nyersen vagy főzve veszik.

Banán. Kiderült, hogy a banán étrend jótékony hatással van az állapot kezelésére. Nagy mennyiségű B6-vitamint tartalmaznak, amely hasznos az állapot kezelésében. Egyél napi nyolc-kilenc banánt három-négy napig, minden más nélkül, és észreveszed a változást.

Zöld citrom. A vízzel hígított zöld citromlevet minden nap, lehetőleg reggel, éhgyomorra kell bevenni. A benne lévő sav a húgysav oldásának egyik legjobb eszköze, amely az ízületi gyulladás egyes típusainak fő oka.

Lucerna. Az ízületi gyulladás kezelésére lucerna tea és különösen a gyógynövény magjai ajánlottak. Az optimális eredmény érdekében vegyen be napi három-négy poharat legalább két hétig.

Házi gyógymódok az ízületi gyulladás ellen
Házi gyógymódok az ízületi gyulladás ellen

Kókusz- vagy mustárolaj. Melegítsen kókuszolajat vagy mustárolajat, és keverje össze két vagy három rész kámforral. A kapott helyekkel az ízületek kemény helyeit masszírozzuk.

Papuda leves. 1 evőkanál. kevés vízzel és 2 darab zúzott fokhagymagerezddel kevert papuda. Forralják és naponta kétszer veszik be.

Szezám. 1 tk a fekete szezámmagot vízzel öntjük és egy éjszakán át hagyjuk. A vizet és a magokat reggel éhgyomorra veszik - univerzális módszer a gyakori ízületi fájdalmak megelőzésére.

Kalcium. Kalcium-laktát formájában kiegészítő anyagként naponta háromszor, étkezés előtt, legalább négy hónapig vízzel kell bevenni. Kiderült, hogy egy ilyen terápia javíthatja vagy teljesen gyógyíthatja az ízületi gyulladást és különösen a betegség kezdeti formáit.

Zavart. Mindenféle zöld leveles zöldséglevek, friss sárgarépa, zeller és vörös répa levével keverve az egyik legjobb módszer az ízületi gyulladás kezelésére. A nyers nedvek lúgos hatásúak, és feloldják a felhalmozódott lerakódásokat az ízületek körül és a környező szövetekben.

Az egyik legerősebb az ananászlé, mivel a bromelain enzimet tartalmazza, amely csökkenti a duzzanatot és a gyulladást az osteoarthritis és a rheumatoid arthritis esetén.

Ajánlott: