A Masszázs Afrodiziákum Lehet! Mint Ez

Tartalomjegyzék:

Videó: A Masszázs Afrodiziákum Lehet! Mint Ez

Videó: A Masszázs Afrodiziákum Lehet! Mint Ez
Videó: A nyak és a lapocka zónájának izmainak mély masszázsa. Miofasciális kiegyensúlyozás és mozgósítás. 2024, Március
A Masszázs Afrodiziákum Lehet! Mint Ez
A Masszázs Afrodiziákum Lehet! Mint Ez
Anonim

Egy pár kapcsolata nem lehet harmonikus és teljes, ha a partnereknek szexuális problémái vannak. A libidó fokozásának számos módja van, az egyik az masszázs afrodiziákumként. Illóolajokat használnak erre a célra.

A legenda szerint az ókori görög Aphrodite istennő olyan varázsszíjat viselt, amely olyan illatot bocsátott ki, amelynek az istenek és a halandók nem tudtak ellenállni. Innen a név - afrodiziákum.

Az illóolajok által felszabadított aromák hatással lehetnek a test idegi és endokrin rendszerére. Ily módon a szag az orr szagló receptorain keresztül továbbjut az agyba, az idegsejtekbe, amelyek szintén felelősek a szexuális szféráért.

A szexuális problémák általában az érzelmi állapothoz kapcsolódnak. Ezért néhány illóolaj olyan hatékony.

A legegyszerűbb módszer a masszázs vagy az aromás fürdő, de az olaj bőrrel való közvetlen érintkezésében allergiás reakciók lehetségesek az egyéni intolerancia miatt. De elkerülhetők.

A legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer az ultrahangos aromalámpa használata. A hatékony használat érdekében ajánlatos először szellőztetni a szobát, majd becsukni az ablakokat és bekapcsolni az aromalámpát néhány csepp illóolajnak a víztartályba helyezésével.

A romantikus este élvezéséhez az adagot nem szabad túllépni. 15 négyzetméteres helyiségben 5-7 csepp illóolajat kell hozzáadni.

A masszázs afrodiziákum lehet ezekkel az olajokkal:

Jázmin

A jázminolaj afrodiziákum
A jázminolaj afrodiziákum

Egyedülálló olaj, amely javíthatja a vérkeringést, növeli a férfi hormon - tesztoszteron szintjét. A jázmin fényűző és érzéki illata magabiztosságot ad a férfinak, a nő számára pedig szerelmi izgalmat ad, növeli a szeretett személy közelségének örömét, erotikus hangulatot teremt.

Ylang-ylang

Erőteljes stimuláns, amely számos szexuális problémát megold, különösen a komplexekkel kapcsolatban, növeli az érzékenységet és az érzékiséget, harmóniát hoz a szexuális kapcsolatokban, növeli a szexuális vágyat, kiküszöböli a férfiak erekciós problémáit. Az aroma fantáziákat és szenvedélyt vált ki.

Gyömbér

Ez az illóolaj stimuláló afrodiziákum férfiaknak. Növeli a bizalmat és a szexuális energiát, serkenti a szexuális erőt, határozott cselekvésre ösztönöz.

Cédrus

Egy másik illóolaj - afrodiziákum férfiak számára, jótékony hatással van a szexuális szférára. Növeli az állóképességet, gazdagabbá és hosszabbá teszi a szerelmet, felfrissíti az érzékenységet és erősíti a férfi erejét.

Fahéj

A fahéjolaj masszázsra alkalmas
A fahéjolaj masszázsra alkalmas

Stimuláló és alakformáló hatása van, melegít, növeli a férfiasságot és a női érzékiséget, erősebbé teszi az érzéseket, felébreszti a vágyat, felszabadítja, fokozza a vonzerőt.

Pacsuli

Serkenti a vágy ébredését, a szexuális izgalmat, lehetővé teszi a nemi aktus időtartamának növelését, eufóriát okoz.

A szerecsendió, a boróka, a rózsa, a palmaróz, a rozmaring és a szantálfa illóolajai szintén erős tulajdonságokkal bírnak, és afrodiziákum a masszázshoz. Használhatja ezek keverékét afrodiziákum olajokamelyek tökéletesen keverednek egymással. Fontos megjegyezni, hogy a pozitív eredmény elérése érdekében az aromaterápiának nem egyszeri intézkedésnek kell lennie, hanem szokássá és állandó szertartássá kell válnia.

Ajánlott: