Hajmaszkok Kókuszolajjal

Videó: Hajmaszkok Kókuszolajjal

Videó: Hajmaszkok Kókuszolajjal
Videó: Minden, ami Novemberben az ingatlanpiacon történt #49 - IngatlanBizz! 2024, Március
Hajmaszkok Kókuszolajjal
Hajmaszkok Kókuszolajjal
Anonim

A kókuszolajjal ellátott hajmaszk erősítő és tápláló hatással van a hajra. Ezen túlmenően, ha száraz haja van, amelyet gyakran kezel és kimerült, a kókuszolaj a tökéletes segítő.

Ebben a termékben az a jó, hogy balzsam vagy maszk helyett is használható. Hajmosás után kenjen be néhány csepp olajat a végeire - ahogy folytatja a kondicionálót. Akkor nem kell mosni őket.

A száraz haj problémájának megoldásához meg kell melegítenie bizonyos mennyiségű olajat - annyit, amennyire a teljes haját meg kell kenni.

Kókuszdió
Kókuszdió

Miután kissé felmelegítette az olajat, vigye fel a haj teljes hosszában, és hagyja egy órán át - végül mossa meg. Jó, ha a hajra és a fejbőrre kenjük, törölközőt meleg vízzel nedvesítünk, kinyomkodjuk és a haját beburkoljuk.

Ha irritálja a fejbőrt, keverjen össze egy tálba kókuszolajat és mézet, majd vigye fel a fejbőrre és a haj hosszában. A kókuszolajat joghurttal is használhatja ugyanarra a problémára.

Egy másik javaslat, amely jót tesz a haj erősségének, hogy használjon kis mennyiségű olajat és vigye fel a fésűre, majd fésülje meg a haját.

Maszkok akosból
Maszkok akosból

A ragyogáshoz a következő maszkot ajánljuk - 1 evőkanál. kókuszolaj, citromlé, pálinka, joghurt és 1 tojássárgája. Keverje össze az összes hozzávalót - tegye őket egy tálba a tűzhelyre, és keverje homogén keverékig.

A cél az, hogy meglehetősen enyhén melegítsen. Amikor a maszk készen áll, kezdje el először a gyökerekre, majd lefelé hajtani. Tekerje a fejét műanyag fóliába és törölközőbe legalább egy órán át. Samponnal jól meg kell mosnia a haját.

Az olajmaszk alkalmazása során a legfontosabb a kókuszolaj előzetes felmelegítése, és a felhordás után a hajat nejlonba vagy törölközőbe csomagolni.

Ne feledje azonban, hogy a fűtést vízfürdőben kell elvégezni. A kókuszolaj erősíti a hajat - rendszeres használat esetén fényesebbnek tűnik, a haj pedig tartósabb és vastagabb lesz.

Ajánlott: