Természetes Altatók

Videó: Természetes Altatók

Videó: Természetes Altatók
Videó: ♫❤ Baba altató zene - nyugtató a kisbabának, kismamának! ❤♫ ✰ babaagynemubolt.hu ✰ 2024, Március
Természetes Altatók
Természetes Altatók
Anonim

Az egészséges alvás garancia a jó egészségre és a teljes pihenés szerves része. De gyakran az emberek alvási problémáktól szenvednek. Néhányan könnyen elalszanak, de aztán ismételten felébrednek.

Ha a probléma súlyos és minden este jelentkezik, forduljon szakemberhez. De ha ez nem olyan gyakori, és az orvosi tanácsadás mellett nem árt kipróbálni a természetes altatókat.

A népi orvoslás különféle stimulánsokat kínál az egészséges és pihentető alváshoz. Az álmatlanság és az alvást zavaró túlzott ingerlékenység megelőzésének klasszikus módja a valerian.

A valerian tinktúrát a gyógyszertárakban értékesítik. Elég 20 csepp valeriant inni, egy pohár vízben hígítva, fél órával étkezés előtt naponta kétszer. Vigyázzon a valeriannal, mert mellékhatásai a fáradtság.

Tea
Tea

Ha a nap folyamán koncentrálnia kell, ne használja a valeriant nyugtatóként, mert meglehetősen letargikusnak érzi magát, és baleset történhet.

A balzsam főzet nagyon jó természetes altató, amelynek nincsenek nyilvánvaló mellékhatásai. Öntsön egy evőkanál friss vagy szárított balzsamot egy pohár forrásban lévő vízzel, hagyja 20 percig infúzióban, szűrje le és igyon mézzel édesítve. Fogyassza le a főzetet lefekvés előtt.

Jó legalább egy hétig inni a főzetet, hogy érezzük annak hatását. Hasznos a stresszes helyzetek miatti általános idegrendszeri feszültség esetén is.

A kikapcsolódáshoz lefekvés előtt kötelező meleg zuhanyt venni. Szellőztesse ki a hálószobát lefekvés előtt, és igyon meg egy pohár mézzel édesített tejet.

A mézzel édesített menta tea nyugtatóan hat az idegrendszerre is, ezért segíti a jó alvást. Igyon minden nap három csésze mézzel édesített menta teát, és élvezni fogja a jó éjszakai alvást anélkül, hogy minden este felébredne és rémálmait okozná.

Ajánlott: